O femeie și-a ucis cei doi copii, după care a pus hainele lor la vânzare pe Facebook

O mamă, de ”profesie” prostituată, și-a ucis cei doi copii, fetițe, după care …a pus hainele lor la vânzare pe Facebook, patru luni mai târziu.

Louise Porton, de 23 de ani, din Rugby, Warwickshire, a ucis-o pe micuța Lexi Draper în ianuarie 2018, înainte de a o ucide și pe sora ei de 16 luni, Scarlett Vaughan, la doar 18 zile distanță.

A încercat să vândă hăinuțele lor, inclusiv pijamalele, pe on-line în luna iunie.

Porton a postat o imagine cu saci plini cu haine pe pagina de Facebook „swap/vinde/cumpara lucruri în Rugby,” le vinde pentru 20 lire adăugând: „pot fi ridicate”. Ea a spus că sacii conțin haine pentru copii de 0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni și 9-12 luni.

Obsedată de sex, Porton a fost astăzi încarcerată pentru un minim de 32 ani după sufocarea celor doi copii la mai puțin de trei săptămâni unul după celălalt.

Modelul part time,  oferea bărbaților fotografii nud online sau sex pentru bani, a mai încercat să o omoare pe Lexi de două ori înainte de a reuși, în ianuarie 2018.

După a doua încercare, ea a sunat la Ambulanță spunând că micuța a intrat într-o criză, dar paramedicii care au sosit imediat, au găsit-o pe fetița Lexi într-o stare de „profundă inconștiență”.

În timpul procesului, ea fiind internată într-un spital, trimitea unui om fotografii topless efectuate într-o toaletă a spitalului și a fost de acord să participe la acte sexuale în timpul unei ședințe foto, unde fotograful a plătit cu ordin pe contul ei bancar.

Procurorul Oliver Saxby QC a declarat în aceeași perioadă, că femeia a dat numărul ei la un paznic de la spital și a continuat să facă schimb de 87 de mesaje sexuale cu el.

Tatăl fetelor, Chris Draper, de 25 de ani, care nu a avut ocazia să se întâlnească cu Scarlett, a spus că a „rupt” relația cu ea după ce au murit copiii care… au fost „un inconvenient” pentru Porton.

Porton a acceptat 41 de cereri de prietenie pe o aplicație de dating la doar o zi după moartea lui Lexi.

Curtea a vizionat, ca probe, fragmente din mesajele WhatsApp ale lui Porton și schimburi cu contactele online, inclusiv cu un om pe care l-a întâlnit într-o aplicație de întâlniri.

Într-un mesaj a sugerat că Porton era gata să facă sex cu un bărbat în același pat cu copiii, adăugând că obligațiunea copiilor ar trebui să fie „cumințenia”.

Un alt mesaj, de la sora lui Porton, aceasta o acuză că a lăsat fiicele singure pentru a face sex cu un șofer, în vehiculul acestuia.

Porton a fost văzută chiar realizând un apel video cu un om chiar în timp ce se organiza înmormântarea lui Lexi într-o casă funerară.

Juraților li s-a spus că un asistent social a văzut-o pe Scarlett părând „vorbăreță, vivace și fericită”. Dar, în acea noapte, Scarlett murea pe bancheta din spate a mașinii mamei.

Mai târziu, s-a oprit într-un sector comercial și a sunat la urgențe pentru a semnala îngrijorarea pentru copilul ei care ar fi „adormit”.

Un paramedic ajuns la fața locului a descris corpul lui Scarlett ca „paralizat” și 35 minute mai târziu copilul a fost declarat mort la spitalul universitar din Coventry.

O fostă proprietară de casă a spus Poliției că ea ar fi avut de multe ori grijă de fetițe în timp ce Porton a făcut tot posibilul să stea cât mai nepăsătoare ca mamă.

Jurații au auzit că ambii copii aveau semne de obstrucționare deliberată a căilor respiratorii, iar Scarlett avea semne de sângerare recentă în zona gâtului, indicând compresia gâtului.

Porton s-a mutat de la Walsall la Rugby pentru a încerca să limiteze contactul copiilor cu  tatăl lor, Draper. Draper a participat la tribunal, la condamnarea lui Porton pentru cele două crime.

”Toată viața ei a fost… cluburi, cluburi, cluburi. A fost o mamă rea și merită tot ce primește acum ca pedeapsă.” 

După proces, detectivul inspector Pete Hill, de la Poliția din Warwickshire, a declarat: „nu voi înțelege niciodată de ce Louise Porton și-a ucis copiii.

„El a mințit în mod repetat la prieteni, familie și profesioniști. Nu a arătat niciodată semne reale de emoție sau o cât de mică părere de rău”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.