O fetiță de 15 luni fusese dată dispărută acum 17 zile – i-au fost găsite rămășițele… Mama și bunica arestate

romania copil
Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Rămășițele despre care se crede că sunt cele ale unei fetițe de doar 15 luni, au fost găsite în Tennessee, încheind o căutare de 17 zile, în trei state, fiind dată dispărută, au spus autoritățile.

În cadrul unei conferințe de presă de vineri seară, Biroul de Investigații din Tennessee și Oficiul Șerifului din Sullivan au declarat că au găsit rămășițele lui Evelyn Mae Boswell în aceeași seară.

În urmă cu două săptămâni a fost emis o alertă de căutare, dar autoritățile au spus că nu a mai fost văzută micuța de cel puțin în decembrie.

„Aceasta nu este cu siguranță actualizarea pe care speram să o oferim în această seară”, a declarat purtătorul de cuvânt al TBI, Leslie Earhart.

Rămășițele sunt trimise pentru autopsie și identificare pozitivă, a spus șeriful Jeff Cassidy. El a spus că autoritățile au descoperit rămășițele în zona unei proprietăți din Blountville, deținută de o rudă a mamei lui Evelyn.

Mama lui Evelyn, Megan Boswell, în vârstă de 18 ani, a fost arestată pe 25 februarie sub acuzația că a depus o mărturie falsă. Autoritățile au susținut că declarațiile sale inexacte și contradictorii au împiedicat ancheta.

Inițial, ea a spus anchetatorilor că Evelyn a fost cu tatăl, Ethan Perry, potrivit documentelor judiciare. Dar Perry este staționat cu armata americană din Fort Polk, Louisiana și nu a avut cu să fie Evelyn cu el, a relatat WJHL-TV.

Megan Boswell a spus mai târziu că mama ei, Angela Boswell, și-a dus fiica într-un camping din Mendota, Virginia, nu departe de Sullivan, în Tennessee. Autoritățile au percheziționat mai multe locuri de campare în acea zonă și nu au găsit niciun semn al fetei.

Angela Boswell însăși a fost arestată cu o săptămână înainte ca fiica sa să fie pusă în arest. Ea și prietenul ei, William McCloud, au fost arestați în Carolina de Nord pentru vătămări care nu au legătură cu cazul Evelyn, au spus autoritățile. Autoritățile care o căutau pe Evelyn au controlat și un iaz în zona în care au fost arestați rudele fetiței.

Angela Boswell a declarat unui judecător din Carolina de Nord că vrea să se întoarcă acasă și să rezolve situația cu nepoata sa. Ulterior, a fost readusă în închisoarea din Sullivan, cu o zi înainte ca fiica sa să se alăture ei și acuzată de furt.

Cauțiunea pentru Megan Boswell rămâne la 25.000 de dolari, după ce un judecător a respins o cerere de la avocatul ei de a o reduce, care a citat lipsa ei de cazier judiciar. Avocatul a renunțat la o audiere preliminară, iar cazul a fost trimis unui juriu, urmând ca următorul său proces să fie programat la începutul lunii mai.

Anchetatorii TBI au crezut că mama și bunica Evelyn aveau informații despre locul în care se afla. Alerta lansată pentru Evelyn a adus elemente noi, s-a spus că a fost văzută ultima dată pe 26 decembrie, dar autoritățile au declarat că nu sunt sigure de dată din cauza relatărilor conflictuale ale mamei și bunicii.

Autoritățile au subliniat că ancheta este în desfășurare și că informațiile limitate au fost disponibile abia vineri. Identitatea proprietarului terenului nu a fost dezvăluită și autoritățile nu au indicat dacă au mai fost arestări sau acuzații. Procurorul general al districtului, Barry Staubus, a declarat că autoritățile vor evalua cazul odată ce ancheta va fi finalizată.

„Pe baza a ceea ce s-a întâmplat în această seară, sunt multe de făcut: lucrări de investigare medico-legală și de modă veche”, a spus Staubus. Scrie Foxnews.

Bănuiala cade pe mama micuței iar drept complice ar părea să fie chiar bunica fetiței din partea mamei… ancheta continuă.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here