O fetiță de 3 ani intră într-un bar și comandă… – video a devenit viral

Dacă e să faci ceva bine, uneori trebuie să o faci cu mâna ta.

Un videoclip al unei fetițe curajoase care comandă un pahar de lapte la un bar în aer liber, la piscină, în timp ce se afla în vacanță cu familia sa, a devenit viral pe Twitter, acumulând peste 1,3 milioane de vizualizări, până în prezent.

Ben și Sophie Anderson au fost recent în vacanță cu fiica lor, de 3 ani, Myla, în Dubrovnik, Croația, când au fost nevoiți să-și informeze fiica lor însetată că au uitat să ia la bagaj și lapte pentru ea, în timpul unei drumeții spre o piscină.

Neperturbată, Myla a mers singură la bar pentru a obține ceea ce și-a dorit.

„Fiica mea este de fapt altceva„, a scris Ben, din Londra, pe Twitter, pe 26 august, împărtășind videoclipul pentru vizionare. „I-am spus că nu este lapte în bagaj, așa că a ieșit din piscină și a mers la bar să ceară ceva, iar personalul barului i-a servit de fapt un pahar.”

În clipul de nouă secunde, cu aspect frustrat așteaptă pe un scaun de bar, în timp ce barmanul îi pregătește băutura rece. Înconjurată de adulți, o femeie care bea vin poate fi văzută chicotind împotriva copilului.

În zilele următoare, unii utilizatori ai rețelelor de socializare au criticat gestul lui Myla, alții lăudând spiritul ei independent ca „șef” și „regină” în miniatură, în timp ce Ben a glumit că ar părea că…  „a avut o zi grea la birou.”.

În ceea ce privește detaliile, tatăl tânărului a dezvăluit că cele două surori ale lui Myla erau prea timide pentru a o escorta la bar în căutarea de lapte, deși asta n-a oprit-o nici o clipă.

„Am spus că nu avem [lapte], așa că a fugit din piscină și s-a apropiat de bar”, a spus tatăl. „S-a urcat pe scaun și, potrivit uneia dintre doamnele din bar, a cerut barmanului o sticlă de lapte, foarte politicoasă.”

„Potrivit uneia dintre femeile din videoclip, ea a mers mai întâi să ceară o sticlă de lapte, dar doamna a spus că au doar la pahar, iar Myla a spus că un pahar este bine”, a râs apoi pe Twitter.

Ben i-a mulțumit barmanului că a fost „atât de bun” cu fiica sa, oferindu-i cu bunăvoință băutura specială și a recunoscut că „nu poate înceta să râdă de expresiile sale faciale” ori de câte ori se uită la clip.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.