O fetiță de 3 ani își salvează mama leșinată în stradă

Fetița se întoarse acasă, îi avertiza pe bunici și îi conduce acolo unde femeia se simțise rău.
Nimeni nu i-a explicat cum se ajunge acasă sau ce să facă în cazul în care cineva care era cu ea s-ar simți rău, dar Savannah, o fetiță doar de trei ani, a reușit să-i salveze viața mama sale.

Jessa Lavely se plimba cu fiica ei, când la două cvartale distanță de casa lor din Warren, Michigan, a leșinat și s-a prăbușit la pământ. Fetița a făcut cale întoarsă, a ajuns acasă și nu numai că a avertizat pe bunicii ei materni, ci i-a și condus acolo unde mama ei a leșinat.

„Mama a căzut și nu se mai ridică”, ar fi spus Savannah, potrivit declarației bunicii. Fetița a fost preluată de camerele care încadrau intrarea în casă. Astfel, bunicii au putut observa prezența sa, au deschis ușa și au fugit în ajutorul fiicei lor, grație indicațiilor făcute de nepoțică.

Când Jessa și-a revenit, s-a văzut înconjurată de polițiști și paramedici, nu și-a închipuit că i-a fost salvată viața chiar de către fiica ei: „Soțul meu și cu mine nu am spus niciodată ce se face în astfel situații, nici nu i-am explicat cum se ajunge acasă singur, suntem fără cuvinte”.

Tatăl, când s-a întâmplat această poveste, era la serviciu. „Am fost alarmat când am văzut pe telefonul meu, care este conectat direct la camerele casei noastre, imaginile lui Savannah în fața ușii, explică el, dar am ajuns când totul fusese deja rezolvat. Nu rămăsese decât să mi se spună despre gestul micuței mele Savannah, care a înțeles bine ce a făcut și de ce toată lumea o laudă, suntem cu toții foarte mândri de ea”. Foto: wgba, sursa text: adaptare după tgcom24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.