O fetiță de 6 ani, bolnavă de  cancer, își împlinește visul de a deveni polițist

Micuța Abigail, suferind de Nefroblastoma, a depus jurământul la Departamentul de Poliție din Freeport (Texas).  „Promit să lupt contra celor răi până când boala va dispărea”

În Texas, micuța Abigail Arias, o fetiță de 6 ani, bolnavă de cancer, a reușit să-și împlinească visul: să devină polițist. Toate acestea, datorită intervenției Departamentului de Poliție din Freeport care a făcut-o să depună jurământul de agent onorific. Abigail este afectată de nefroblastom, așa-numita tumoare Wilms, o primitivă neoplazie renală frecventă în copilărie și de tip malign. Terapiile nu au funcționat și doar un miracol o mai poate salva.

Cu doi ani în urmă, copilul a fost diagnosticat cu cancer: Abigail a fost apoi supusă la 80 cicluri de chimioterapie, dar, după o primă perioadă de remisie, boala a revenit iar medicii i-au mai dat puțină speranță de viață.

Între timp, agenții și părinții au ,,conspirat,,  pentru a-i îndeplini dorința de a deveni polițist. Abigail a depus jurământul în timpul unei ceremonii oficiale cu echipament și uniformă de agent.

„Felicitări noului membru al Departamentului de Poliție Freeport, ofițerul de onoare Abigail Rose Arias!”, se citește într-un post de pe pagina de Facebook a Departamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.