O fetiță de 6 ani, smulsă din brațele mamei sale de o bandă de mascați din afara unei școli din Africa de Sud, a fost returnată în siguranță familiei.

O fetiță de 6 ani, smulsă din brațele mamei sale de o bandă de mascați din afara unei școli din Africa de Sud, a fost returnată în siguranță familiei.

Amy-Leigh de Jager a fost răpită, luni dimineață, în afara Școlii Primare Kollegepark din Vanderbijlpark, un oraș situat la aproximativ 45 de mile sud de Johannesburg, a declarat  Missing Children din Africa de Sud, într-o postare pe Facebook.

Cei patru bărbați au smuls pe micuța Jager din brațele mamei sale și au plecat într-un Toyota Fortuner alb.

La scurt timp după răpirea lui Jager, tatăl său, pilot pe nava rapidă Wynand, a primit un apel telefonic prin care i-a fost solicitată o răscumpărare de 132.000 de dolari pentru întoarcerea în siguranță a fiicei sale, potrivit ziarului sud-african The Times.

Poliția a lansat căutările în urma răpirii, angajând negociatori și echipe de localizare, potrivit ziarului.

Micuța Jager a fost găsită brusc marți, la 2 dimineața, la colțul unei străzi unde locuisc părinții, presupunându-se faptul că răpitori au adus-o, a spus mătușa ei, Louise Horn. Un cuplu vecin a auzit-o pe fată plângând și a dus-o la o secție de poliție. Arăta nevătămată, spuse Horn.

„Au fost cele mai lungi 19 ore din viața noastră”, a spus Horn. „Suntem foarte fericiți că a revenit cu noi.”

Copilul în vârstă de șase ani a fost dus la un spital local pentru o examinare medicală, a declarat serviciul de poliție din Africa de Sud într-o notă.

„Investigațiile privind dispariția sa și reapariția bruscă sunt încă în desfășurare”, a spus poliția. „această își continuă cursul.”

Horn a declarat pentru Times că după ce Jager s-a reunit cu părinții săi, „primul lucru de care a întrebat a fost un hamburger și… de fratele său”.

Nu a fost plătită nici o răscumpărare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.