O fetiță de aproximativ 7 ani a murit la Fermo arsă de vie – mama și sora mai mică salvate – este o familie din Europa de Est

O fetiță de aproximativ 7 ani a murit astăzi la ora 3 într-un incendiu izbucnit din cauze încă în curs de cercetare, într-o casă din Servigliano (Fermo).

Mama și sora ei mai mică, au reușit să iasă din casa aflată la intrarea în sat, sunt în siguranță. Potrivit presei locale.

Mama s-a trezit din cauza mirosului de fum și a reușit să o scoată din casă doar pe cea mai mică dintre cele două fiice, apoi a încercat să se întoarcă în casă pentru a o salva și cea mai mare, dar nu a reușit.

Abia pompierii, care au intervenit de la Amandola și Fermo, au reușit apoi să ajungă la fată, dar nu mai era nimic de făcut.

Mama și sora cea mică sunt internate în camera de urgență a spitalului din Fermo și ar fi în stare bună. Este o familie din Europa de Est.

Focul a fost stins în jurul orei 3. La fața locului au intervenit carabinierii din Montegiorgio, Crucea Azurra din Santa Vittoria din Matenano, 118 și pompierii din Amandola și Fermo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here