O fotografie înfiorătoare, fostul partener a redus-o astfel

Femeie în vârstă de 53 de ani, împărtășește fotografia înfiorătoare a rănilor groaznice pe care le-a suferit, pricinuite de ex partenerul său violent, care a lovit-o în mod repetat în față, înainte de a o lovi cu o bară sonoră TV.

O supraviețuitoare a abuzurilor domestice a împărtășit o fotografie înfiorătoare pentru a arăta amploarea rănilor oribile pe care le-a suferit de pe mâinile fostului său partener. Scrie Daily Mail.

Lynn Hart, în vârstă de 53 de ani, a crezut că va muri atunci când David Harrison a lovit-o în față în mod repetat, înainte de a folosi o bară sonoră TV ca armă.

Ea a rămas cu o vânătaie mare pe față și ochii vineți și a stat umflată zile întregi, după atacul asupra ei, lucru petrecut în Lower Gornal din West Midlands.

În timpul vizitei la medicul de familie a fost dusă prin ușa din spate la o intervenție chirurgicală, pentru a nu deranja alți pacienți.

Harrison a pătruns în apartamentul său în dimineața zilei de 5 mai, după ce s-a întors de la un magazin din apropiere unde cumpărase alcool.

Omul a lovit-o pe Lynn Hart în față cu pumnii înainte de a apuca bara difuzor de la TV pentru a o lovi. În timp ce stătea pe podea, Harrison continua să o calce în picioare și să o scuipe.

A fost ultima dintr-o serie de violențe și ultimul ”pai pe foc” pentru doamna Hart, care a denunțat atacul Poliției din West Midlands.

Harrison, de 52 de ani, a fost arestat a doua zi și inițial și-a declarat inocența sugerând că ex-partenera a căzut de pe scări.

Lyyn Hart vrea acum să-și împărtășească povestea în speranța că alți supraviețuitori ai abuzurilor domestice vor solicita ajutorul Poliției și grupurilor de sprijin.

Ea a spus: „Sincer am crezut că mă va ucide. El a continuat să mă lovească în față, apoi a ridicat difuzorul TV și l-a folosit ca să mă lovească. Nu-mi amintesc cum am ieșit din apartament, totul este neclar. M-am dus la casa fiului meu, unde a chemat o ambulanță și Poliția. Îl iubesc pe David, de aceea am rămas cu el, în speranța că se va schimba, dar știam că viața mea va fi în pericol dacă rămân cu el dar asta a fost prea mult.”

„Ne-am mutat împreună la șase luni după întâlnire și la început totul a fost minunat. Dar el era un băutor și încetul cu încetul lucrurile au început să meargă prost”.

”A început cu atacuri fizice și s-a agravat în timp” Ea a continuat: „L-am iubit și am vrut ca să se schimbe și de fiecare dată și-a cerut scuze și mi-a spus că nu se va mai întâmpla niciodată. Așa fiind, am crezut că nu ar avea sens să-l raportez la Poliție, deoarece ar fi fost cuvântul meu împotriva lui, nu aș fi fost  crezută și atunci m-ar fi bătut și mai mult. Dar asta s-a dovedit a fi greșit și Poliția a avut suficient pentru a-l condamna.”

Inspectorul de investigații Catherine Webb-Jones a declarat: „Comportamentul ofensiv al lui Harrison a crescut de-a lungul timpului, dar Lynn a sperat că se va schimba; a ales să nu facă urmărire penală în trecut de frică și în speranța că agresiunea și violența lui s-ar opri. Nu s-a oprit. Harrison s-a dovedit a fi un monstru când este băut, iar alcoolul este declanșatorul infracțiunii sale.”

„Apelul lui Lynn vine din inimă: victimele abuzurilor trebuie să găsească curajul să caute sprijin, să nu sufere singure și să nu tolereze abuzul. Lynn este un supraviețuitor, iar alte victime se pot consola și pot căuta confort din curajul pe care l-a arătat. Poliția din West Midlands va încerca să protejeze persoanele vulnerabile de daune suplimentare și să identifice autorii abuzurilor.”

Ce dragostea mai poate fi atunci când femeia este umilită, scuipată, insultată, bătută și călcată în picioare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.