O lume bolnavă – să consideri un copil de patru ani simbol gay

UK – Prințișorul George devine „gay icon”: scandal declanșat de site-ul „PinkNews”.

Într-o fotografie, moștenitorul tronului englez arată o postură pe care unii utilizatori de web au considerat-o efeminată.

Scandal în  Marea Britanie pentru articolul publicat de site-ul de știri pentru homosexuali „PinkNews“ în care se face referire la copil, ajuns la vârsta de patru ani,  ca fiind „icoana gay“.

Jim Allister, liderul unui partid minor (Tuv) din Irlanda de Nord, a cerut site-ului cu pricina să elimine articolul, al cărui conținut este „scandalos și bolnav.“ Benjamin Cohen, șeful „PinkNews“, refuză să schimbe versiunea, deoarece articolul se bazează pe observațiile primite de la utilizatori.
Comentariile indică pe site-ul în cauză o fotografie în care micuțul George a fost fotografiat la bordul unui elicopter, exprimând  toată fericirea și uimirea. Potrivit unor utilizatori ai site-ului, postura copilului ar putea să pară efeminată.

În articolul se poate citi:. „Prințul George a devenit un simbol gay peste noapte – cel puțin, este ceea ce zic unii pe Twitter. Moștenitorul tronului a fost întotdeauna îmbrăcat destul de bine, dar cu o zi înainte de a patra lui aniversare, într-o imagine are o față excitată, asta a schimbat totul. ” Sinteza potrivit tgcom24 Italia. Legătura către site-ul cu pricina: pinknews

O lume bolnavă - să consideri un copil de patru ani simbol gay


Preferințele sexuale ale unora îi privesc, dar să exploatezi imaginea unui copil, nu contează dacă prinț sau copil de rând, și să consideri mirarea sau fericirea lui ori o poză oarecare ca fiind excitată sau semn de efeminare, depășește orice rațiune.

Niciun copil nu exprimă sexualitate decât unor minți bolnave. Este scandalos doar gândul că un copil de 4 ani să fie simbol unor chestiuni sexuale, indiferent de care.

Putem observa lesne în foarte multe postări sau articole, și mai de grabă reclame, uzul chipurilor de copii surprinși chipurile în posturi adulte… Astfel de lucruri ar trebui interzise și pedepsite de lege. Copiii au dreptul la copilărie și la imaginea lor și niciodată nu poate fi interpretată o postură sau gest ca fiind de natură sexuală. Copiii oferă și au nevoie de iubire și nu, niciodată de sex.