O mamă a fost acuzată că a omorât vineri pe cei trei copii ai săi

Mama este acuzată că și-a ucis cei trei copii cu vârste de trei, șapte și nouă ani, în casa lor din Dublin.

O mamă a fost acuzată că și-a omorât vineri cei trei copii găsiți morți la Dublin.

Copiii lui Deidre Morley, Conor, nouă ani, Darragh, șapte ani și Carla McGinley, de trei ani, au fost găsiți în Parson’s Court din Newcastle, în sud-vestul orașului.

Morley, o asistentă în vârstă de 40 de ani, trebuia să se prezinte în fața unui judecător de la Curtea Penală din Dublin, astăzi la 16:30.

La începutul acestei săptămâni, Andrew McGinley, soțul lui Morley, a spus că toți copiii săi au „un viitor luminos și frumos înaintea lor cu familia, prietenii și o comunitate care îi iubește”.

Într-o declarație difuzată marți, McGinley a spus: „Nu există cuvinte. Există doar devastări, dureri și angoase. Fiecare respirație este o luptă. Conor, Darragh și Carla erau adorabili.”

„Toți ar fi putut avea un viitor frumos și luminos înaintea lor cu familia, prietenii și o comunitate care îi iubește.”

„Pentru toți părinții, răsfățați-vă copiii de fiecare dată când aveți șansa. Spuneți-le cât de mult îi iubiți, cât mai des, petreceți fiecare minut liber cu ei, citind, jucându-vă și bucurându-vă de minunea lor.”

„Acum. Viitorul a devenit inamicul nostru, dar îl vom lupta în fiecare zi pentru a păstra vie memoria lui Conor, Darragh și Carla”.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat miercuri: „O femeie de 40 de ani a fost acuzată de moartea a trei copii pe o proprietate din Newcastle, Dublin, pe 24 ianuarie. Ea trebuie să prezinte Curții de Justiție în această după-amiază, la 16:30.”

Sute de oameni s-au adunat aseară pentru o veghe în lumina lumânărilor în afara casei familiei. McGinley a spus mulțimii: „Vă mulțumim tuturor că ați venit aici în această seară, vă mulțumesc pentru dragostea, compasiunea, sprijinul și prietenia voastră.”

Jurnalul Mirror l-a citat pe tatăl spunând: „Mulțumesc pentru fiecare notă, fiecare text, fiecare literă și fiecare semn. Mulțumesc tuturor celor care au avut timp să-și trimită condoleanțele și tuturor celor care au semnat cărțile de condoleanțe. Mă voi asigura să le citesc pe toate.”

„Găsesc un mare confort că mă aflu acasă printre jucăriile și cărțile care au făcut pe Conor, Darragh și Carla să aibă atâta bucurie și găsesc un mare confort în a mă găsi printre voi. Multumesc.”

Un localnic pe nume Laragh a declarat ziarului: „Vreau doar să-i mulțumesc tatălui, el este atât de puternic. Există aici un spirit comunitar foarte puternic. Andrew a fost atât de puternic și suntem atât de recunoscători.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here