O mamă a trei copii ar fi adormit peste aceștia în timp ce era drogată, ucigându-și un copil – este acuzată de crimă

O mamă a trei copii ar fi adormit peste aceștia în timp ce era drogată, ucigându-și un copil, este acuzată de crimă.

Heather Hall s-a dovedit pozitivă pentru metamfetamină, marijuana, extazy și amfetamină după ce băiețelul ei a fost găsit cu fața în jos pe pat, în timp ce ea dormea ​​cu picioarele peste el, sufocându-l, potrivit The Monroe News Star.

Polițiștii din Louisiana au răspuns la un apel din orașul West Monroe, spunându-li-se că un copil nu respiră. La sosire, poliția a descoperit că băiatul în vârstă de 9 luni a murit, potrivit unei declarații a biroului șerifului din parohia Ouachita.

Iubitul lui Hall a declarat poliției că a descoperit că băiatul nu respira atunci când a mers în dormitor pentru a-și trezi iubita, astfel încât să poată merge la cumpărături cu unchiul ei, a informat Monroe News Star.

Când a intrat în cameră, a spus că și-a văzut iubita în pat cu cei trei copii ai săi, dormind pe spate. Iubitul lui Hall le-a spus polițiștilor că băiatul era cu fața în jos în pat și Hall avea picioarele deasupra băiatului. Băiatul nu respira când a încercat să-și trezească iubita, a spus omul la poliție.

Când a fost trezită de iubitul ei, Hall a luat băiatul și l-a pus pe podea. Când au sosit polițiștii, băiatul era mort.

Serviciile de protecție a copiilor au raportat că un test de droguri a dezvăluit că Hall avea amfetamină, metamfetamină, extazy și marijuana în corpul său, potrivit Monroe News Star.

Aparent, Hall a recunoscut că a folosit o varietate de medicamente înainte de a merge la culcare cu cei trei copii ai săi. Mama celor trei copii a fost arestată și se confruntă acum cu acuzații de omor legate de moartea copilului.

Hall este acuzată de omor de gradul doi, potrivit documentelor la care a avut acces The Sun. Cauțiunea sa este stabilită la 200.000 de dolari.

Articolul precedentPovești la vremi de molime: ”Citiți prea mult? S-ar putea să ajungeți să aveți ovare subdezvoltate”
Articolul următorMembrii Mahasabha beau urină de vacă, crezând că îi apără de coronavirus
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here