O mamă a trei copii ar fi adormit peste aceștia în timp ce era drogată, ucigându-și un copil – este acuzată de crimă

O mamă a trei copii ar fi adormit peste aceștia în timp ce era drogată, ucigându-și un copil, este acuzată de crimă.

Heather Hall s-a dovedit pozitivă pentru metamfetamină, marijuana, extazy și amfetamină după ce băiețelul ei a fost găsit cu fața în jos pe pat, în timp ce ea dormea ​​cu picioarele peste el, sufocându-l, potrivit The Monroe News Star.

Polițiștii din Louisiana au răspuns la un apel din orașul West Monroe, spunându-li-se că un copil nu respiră. La sosire, poliția a descoperit că băiatul în vârstă de 9 luni a murit, potrivit unei declarații a biroului șerifului din parohia Ouachita.

Iubitul lui Hall a declarat poliției că a descoperit că băiatul nu respira atunci când a mers în dormitor pentru a-și trezi iubita, astfel încât să poată merge la cumpărături cu unchiul ei, a informat Monroe News Star.

Când a intrat în cameră, a spus că și-a văzut iubita în pat cu cei trei copii ai săi, dormind pe spate. Iubitul lui Hall le-a spus polițiștilor că băiatul era cu fața în jos în pat și Hall avea picioarele deasupra băiatului. Băiatul nu respira când a încercat să-și trezească iubita, a spus omul la poliție.

Când a fost trezită de iubitul ei, Hall a luat băiatul și l-a pus pe podea. Când au sosit polițiștii, băiatul era mort.

Serviciile de protecție a copiilor au raportat că un test de droguri a dezvăluit că Hall avea amfetamină, metamfetamină, extazy și marijuana în corpul său, potrivit Monroe News Star.

Aparent, Hall a recunoscut că a folosit o varietate de medicamente înainte de a merge la culcare cu cei trei copii ai săi. Mama celor trei copii a fost arestată și se confruntă acum cu acuzații de omor legate de moartea copilului.

Hall este acuzată de omor de gradul doi, potrivit documentelor la care a avut acces The Sun. Cauțiunea sa este stabilită la 200.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here