O mamă care i-a oferit fiului său în vârstă de 15 ani un cocktail fatal de droguri și alcool în timpul unei petreceri, a fost condamnată la zece ani de închisoare.

O mamă care i-a oferit fiului său în vârstă de 15 ani un cocktail fatal de droguri și alcool în timpul unei petreceri, a fost condamnată la zece ani de închisoare.

Mama a cinci copii, Holly Strawbridge, și-a servit fiul adolescent Tyler Peck cu alcool, morfină și analgezice puternice pe bază de rețetă și a tras pe nas amestecul de droguri împreună cu fiul și prietenul ei.

Încerca să fie „cool” și voia să fie iubită de adolescenți, a declarat ea în instanță.

A turnat un dop plin cu morfină lichidă în bere și le-a dat fâșii de Gabapentin în timp ce se afla în bucătăria casei familiei sale din Salcombe, Devon.

Tânăra de 34 de ani le-a oferit alcool băieților în vârstă de 15 ani în timpul nopții, în timp ce soțul ei Gavin și cei patru copii ai lor mai mici dormeau la etaj.

Școlarul Tyler, care a avea deja un istoric cu băuturi și abuz de droguri, a murit ulterior în somn din cauza „intoxicațiilor toxice”.

Strawbridge a fost condamnată de judecătorul Paul Darlow la curtea coroanei, ieri. potrivit DailyMail.

El i-a spus că este o „nesocotire deliberată contra unei adevărate bunăstări a lui Tyler” și a spus că fiul său a murit „din cauza morfinei și a Gabapentinului pe care i le-ai furnizat”.

Înainte mai avusese acel tip de comportament în casa ei și nu era un „accident atipic”.

Judecătorul Darlow a spus: „Ai fost mândră că în casa ta era un loc în care tinerii de 14 și 15 ani puteau merge și să se îmbete”.

Încercarea mamei de a-i acuza pe cei doi prieteni ai lui Tyler a fost condamnată de judecător ca fiind „insensibilă și lipsită de rezonabilitate”.

Casa a fost un loc binecunoscut, unde i-ar fi aprovizionat pe tinerii cu calmante grele Oramorph și Gabapentin, care au fost prescrise pentru condițiile sale medicale, a auzit instanța.

Procurorul Peter Coombe a declarat că fiul, Tyler, lua droguri în mod regulat, iar mama sa chiar l-a încurajat, dându-i chiar și Valium.

Apoi a spus juriului: „Băuse alcool încă din copilărie și luase tot felul de droguri ilegale. A vrut să fiu un părinte drăguț și populară cu tinerii.”

Strawbridge credea că băutul și consumul de droguri „erau modalități utile de a face față vieții”.

Instanței i s-a arătat un scurt videoclip făcut cu telefonul mobil în care Tyler și mama sa au fost văzuți beți în noaptea dinaintea morții sale.

Coombe a spus: „Ai fi crezut că orice părinte cu un interes de bunăstare a fiului său ar face tot ce ar putea pentru a evita acest lucru cu fiul său.”

Un amic de-al victimei a spus poliției că a luat un amestec de bere, schnapps de piersici, vapori de aerosoli, valium, morfină, codeină și calmant.

Ulterior, le-a spus părinților săi: „Holly l-a ucis pe Tyler. A continuat să ne dea aceste pastile, benzi de pastile, de data asta l-a dat peste cap. Holly era foarte bine. Era beată și fără chip.”

Strawbridge a negat două dintre acuzații, de furnizare a băieților cu droguri de clasa A și două acuzații de cruzime împotriva copiilor, prin distribuirea de droguri și băuturi alcoolice cu tinerii.

Lucrătorul magazinului de caritate a spus că le-a dat băieților bere doar vineri seara și sâmbătă dimineața.

El a spus juraților că prietenii lui Tyler au inventat povești despre consumul său de droguri în anii precedenți și a susținut că tatăl lui Tyler le-a oferit bani pentru a minți.

Dar juriul a condamnat-o pe mamă din toate punctele de vedere.

Cauza lui de deces a fost înregistrată ca supradoză de Oramorph și Gabapentin, dar avea și valium și codeină în sistemul său, toate prescrise lui Strawbridge.


S-a mai spus că Tyler a început să fumeze la vârsta de nouă ani, că a început să utilizeze canabis la vârsta de 12 ani înainte de a trece la droguri dure la 13 și 14 ani.


Tyler „trăise să sărbătorească” și luase LSD, MDMA, cocaină, ketamină, cannabis și bea whisky și rom. El s-a supradozat în mod intenționat de două ori, a spus asistenții sociali care l-au descris pe Tyler drept un „tânăr strălucitor și grijuliu”.

El a crescut în principal cu tatăl și mama vitregă, dar i s-a permis să locuiască cu mama sa naturală în ultimele patru luni din viață, în ciuda preocupărilor asistenților sociali și a asistentului său de sănătate mintală.

Coombe a susținut că Strawbridge a arătat „disprețul deliberat față de victimă” și „a dus la moartea lui Tyler Peck”.

Pârâta a încercat să dea vina pe doi tineri de 15 ani pentru ceea ce s-a întâmplat și a făcut acuzații „destul de gratuite” împotriva fostului ei soț, al noului său partener și al prietenului lui Tyler, că ea ar fi trăit cea mai „groaznică” experiență de a-l găsi pe fiu mort.

Avocatul apărării Piers Norsworthy a declarat: „Este un caz tragic la toate nivelurile”.

Ea a spus că este o „mamă iubitoare” care se „lupta să facă față” comportamentului ei și a susținut că nu a furnizat niciun medicament în acea noapte și că este o conspirație împotriva ei.

Mama „a pierdut totul”, iar moartea lui Tyler este „ceva cu care va trebui să trăiască tot restul vieții”.

Tatăl lui Tyler, Ryan Peck, și mama vitregă, Sam Kibbler, au spus: „Tyler a fost distractiv, iubitor și grijuliu. A fost unul dintre băieți, protector, iubitor și unic și ne este foarte dor de el.”

Inspectorul de investigații Ian Ringrose, al poliției Devon și Cornwall, a numit moartea lui Tyler „tragică și evitabilă”, deoarece mama lui trebuia să-l protejeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.