O mamă din 23 de ani și-a dat foc la mașină cu fiul ei de 14 luni înăuntru


O mamă din 23 de ani se află acum în spatele gratiilor – a dat foc la mașina ei în care se afla fiul de 14 luni.

Caylin Watson din Columbia este acuzată de tentativă de omor, incendiu de gradul 1, incendiu de gradul al treilea și abuz prin vătămări corporale grave asupra unui copil.

C. Watson ar fi incendiat mașina după o ceartă violentă care a avut loc duminică, acasă, cu tatăl băiatului, potrivit unui raport publicat miercuri de departamentul șerifului din Richland.

Tatăl băiatului, Steve Bramson, a declarat Poliției că, duminică, când era la casa lui Calyn pentru a-și vedea fiul, ea s-a supărat foarte tare și au avut o altercație.

Se presupune că mama de 23 de ani s-a apropiat de tatăl băiatului cu un cuțit, i-a aruncat și două ghivece de flori pe parbrizul mașinii noii sale prietene, pe care o adusese cu el…

…cei doi, Steve și Calyn fiind despărțiți iar el având acum o nouă relație.

După ce a spulberat parbrizul cu ghivecele, Calyn ar fi accidentat respectiva mașină, lovind-o cu cea proprie, în acest timp se afla în vehiculul ei și copilul.

Steve a pornit spre Poliție iar ea a plecat cu mașina în oraș.

Îngrijorat de faptul că Watson Calyn încă mai avea copilul cu ea, a spus asta polițiștilor, ei au telefonat femeii, aceasta indicând că se află în apropierea parcului Columbia River Front.

Calyn Watson conducea pe I-126 când s-a oprit. Cu mașina parcată pe marginea drumului, ea a incendiat voluntar mașina cu copilul său de 14 luni înăuntru, producându-i arsuri grave pe tot corpul.

Un bun samaritean s-a oprit și l-a scos pe băiat din mașina care ardea, relatează stația tv locală, WACH.

„Vreau cu adevărat să mulțumesc domnului care l-a scos pe fiul meu din vehicul”, a spus Steve Bramson pentru WACH.

„Nu l-am cunoscut încă. Nu-i cunosc numele, dar vreau să-i mulțumesc pentru salvarea vieții fiului meu.”

Băiatul a fost dus la un spitalul local unde este în stare critică și cu arsuri grave.

Calyn Watson a fost arestată de către autorități după ce au găsit dovezi care atestă faptul că focul a fost provocat intenționat.

A fost tratată pentru răni minore într-un spital local, înainte de a fi dusă la închisoare în centrul de detenție Alvin S. Glenn.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.