O mamă își ”vinde” fiica, încă de la vârsta de 3 ani, la pedofili – coșmarul a durat 13 ani


O mamă, care nici nu poate fi numită mamă, și-a supus fiica la violențe sexuale încă de la vârsta de 3 ani și, în mod sistematic, până fata a împlinit 15 ani.

Mama-căpcăun, cum este denumită de presă,  a fost găsită vinovată de instanță, după ce jurații au ascultat mărturiile victimei.

Povestea a avut loc la Tallahassee, Florida. După cum a prezentat Metro.co.uk, victima a fost hărțuită din 2003 și până în 2016.

Mama-Căpcăun, are și un nume: Celeste Chambers, în vârstă de 37 de ani astăzi. Ea ar fi permis ca fetița ei să fie violată de pedofili de două ori pe săptămână, în schimbul banilor, obligând sub amenințări fiica să nu vorbească niciodată cu nimeni.

După arestarea femeii, victima a plecat să locuiască împreună cu bunica ei, Barbara Lemieux, care a povestit despre modul în care fata, pentru o lungă perioadă de timp, a fost torturată și traumatizată.

Potrivit procurorului Anna Norris, „acest copil a trecut printr-un coșmar pe tot parcursul vieții sale, coșmar indus de către mama sa. Copilul a fost victima traficului sexual destinat pedofiliei».


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.