O minoră s-a aruncat de la etaj după ce a consumat stupefiante – un tânăr în cătușe

Web Hosting

Un tânăr din Timişoara a fost arestat preventiv după ce le-a dat unor fete, la o petrecere, să consume droguri. Una dintre ele, fiind chiar minoră, s-a aruncat de la etaj după ce a consumat stupefiante.

Bărbatul de 36 de ani din Timişoara a fost arestat preventiv, după ce, participând la o petrecere, le-a dat unor fete, între care şi minore, să consume cocaină şi amfetamină.

Una dintre minore, aflată sub influenţa drogurilor, s-a aruncat de la etajul al doilea, fiind rănită. Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului, unde au găsit substanţe interzise.
Totul s-ar fi întâmplat în data de 21 septembrie 2018, când tânărul ar fi participat la o petrecere privată care a avut loc în apartamentul a două tinere, de 24 şi 28 de ani, din Timişoara. La această petrecere au participat şi două minore, s-au consumat băuturi alcoolice şi droguri.

Tânărul le-ar fi oferit cocaină şi amfetamină pentru consum celor patru fete. Sub influenţa drogurilor, una dintre cele două minore s-a aruncat de la etajul al doilea al imobilului, fiind grav rănită.
Şi cele două tinere de 24 şi 28 de ani, în a căror locuinţă a avut loc petrecerea, au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara.
Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar mai apoi Tribunalul Timiş a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Facebook Comments