O partidă de $ex …terapeutic!

Sexul și beneficiile lui pentru sănătate. Sexul este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții. Pe lângă acest lucru, aduce și o mulțime de beneficii asupra sănătății, de care noi toți avem nevoie. Dacă nu știai care sunt beneficiile sexului asupra sănătății, în lista noastră de mai jos vei regăsi toate detaliile de care ai nevoie și pe care nu le știai despre acest lucru.

1. Sexul previne infarctul. Da! Nu este deloc o glumă. Sexul ajută foarte mult la reducerea presiunii arteriale, iar presa internațională susține că la cei care fac sex de cel puțin trei ori pe săptămână, riscul apariției unui infarct este redus până la jumătate.

2. Ajută la diminuarea stresului. Specialiștii sunt de părere că o partidă de sex te ajută foarte mult în combaterea stresului, te ajută să te relaxezi și să te simți mult mai bine și mai în formă.

3. Îmbunătățește calitatea somnului. Sexul este unul dintre cele mai bune somnifere! Dat fiind faptul că mușchii corpului tău sunt extrem de solicitați, acest lucru va duce la un somn profund, odihnitor și relaxant.

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.