O pereche a fost arestată dar… Ce credeți că a făcut în mașina de poliție?

Un cuplu din Florida a fost acuzat că ar fi întreținut relații sexuale în mașina de poliție, la câteva momente după ce a fost reținut, pentru că a mers cu bicicleta noaptea, fără lumini, și sub influența alcoolului.

S-a întâmplat vineri, potrivit unui raport al poliției. Era aproape de miezul nopții când un ofițer din biroul șerifului din Nassau a oprit pe Megan Lynn Mondanaro, în vârstă de 35 de ani, și pe Seth Aaron Thomas, de 31 de ani, care erau pe biciclete, pe un drum spre Fernandina.

Niciuna dintre biciclete nu avea lumini iar un șofer a declarat că aproape era să-i fi lovit.

Ofițerul care i-a oprit a spus că miroseau puternic a alcool și că abia puteau vorbi. Raportul afirmă că erau și cu urme de sânge pe haine și pe față.

Testele de alcoolemie luate la fața locului au eșuat, așa că polițistul… i-a suit pe Mondanaro și Thomas în spatele mașinii sale de patrulare.

Ofițerul subliniază faptul că el se alfa în afara vehiculului său când Mondanaro și Thomas s-au dezbrăcat și …au început să facă sex… Mașina se mișca în balans!

Când a deschis ușa să le spună să se oprească, a observat că Thomas era complet dezbrăcat și că pantalonii Mondanaro erau trași jos și sânii i se descoperiseră.

Thomas a fost scos din vehicul și împins de un adjunct al ofițerului la pământ înainte de a scăpa, declanșând o scurtă urmărire în fugă. A fost prins imediat.

Ambii au fost supuși unui test de alcoolemie, iar nivelul de alcool din sânge al lui Mondanaro a fost cuprins între 0,062 și 0,066, în timp ce Thomas avea 0.145. Limita legală în Florida este de 0,08.

Ea, Megan Mondanaro, a fost acuzată de conducere vehicul nemotorizat sub influența alcoolului, expunere de organe genitale, fapte nenaturale și lascive și rezistență fără violență față de un ofițer public. Iar Thomas a fost acuzat de conducere vehicul nemotorizat sub influența alcoolului și că a amenințat un funcționar public, un act nenatural și lasciv, expunând organele sexuale.

Ambii sunt încă în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.