O primă problemă în sinele tău; iubirea aşteptată după principiile tale – 2

Web Hosting

O prietenă îmi spunea că încearcă de fiecare dată, cînd întîlneşte pe cineva, să dăruiască iubire, să fie bună, sinceră şi observă că lucrurile merg prost dintr-un anumit punct. Şi se întreabă: ce am făcut eu prost de toate evenimentele din relaţie se derulează aşa cum nu îmi doresc? Primul lucru este legat de sine, dacă nu creşti în sinele tău, dacă nu îţi dezvolţi darul de iubire pe care l-ai primit de la Dumnezeu, este foarte clar că şi acţiunile tale sunt pe măsura la cît ai muncit. Poţi crede despre tine că tu faci lucrurile corect, te sfătuieşti cu un prieten apropiat şi îl întrebi şi pe el dacă acţiunea ta este bună şi el poate să îţi spună că este foarte bună. Uiţi ceva important, şi tu la rîndul tău ai un nivel ca om, te situezi la un anumit nivel, tu vezi doar ceea ce eşti şi de la nivelul tău lucrurile sunt foarte bune, îţi întrebi şi un prieten care se aseamănă cu tine, este cam de acelaşi nivel cu tine – pentru că dacă îl întrebi înseamnă că este un prieten foarte apropiat şi are aproximativ cam acelaşi nivel de percepţie ca al tău. El îţi va răspunde exact cum te aştepţi. Că eşti perfectă. Şi totuşi nu întîlneşti pe cineva aşa cum îţi doreşti.

Apoi mergi şi mai departe şi spui la toată lumea că ai ghinion pentru că nu poţi întîlni un om ca tine. Trezeşte-te! Niciun om nu este ca tine. Fiecare are un nivel în a iubi, a fi sincer, a dărui iubire. Problema este în tine, de ce vrei tu neapărat un om de nivelul tău? Mă refer strict la nivelul pe care ţi l-ai creat tu în iubire. Adică un om bun şi iubitor exact ca tine. Cerinţa ta este creată dintr-un program al tău, omul este o matrice unică, este posibil să fie cineva cu nişte calităţi apropiate de ale tale, dar cu siguranţă şi aceluia îi vei găsi defecte. Toţi oamenii au tendinţa să gîndească, „omul ăla, x, y, e drăguţ, îmi place dar nu e ca mine, nu e aşa iubitor ca mine”, şi asta pentru că tu pui întotdeauna în faţă doar raportul cu tine. Mă întorc, nu am nimic împotrivă să cataloghezi un om, să îl aşezi în organigrama ta în funcţie de ce eşti tu, dar reţine un lucru, aceasta poate genera o întîmplare fericită numai în cazul în care sinele tău este foarte luminos în iubire şi discernămîntul tău în iubire este foarte bun.

Şi cine ţi-a spus ţie că toată această bună considerare care o ai despre tine nu este de fapt un subterfugiu? Aşa poţi foarte bine să nu îţi arăţi nici tu defectele. Tu eşti un om bun, iubeşti mult… etc., tu faci totul bine, dar uiţi că în spatele acestor calităţi care le scoţi în faţă ai un scop. Scopul de a nu mai fi singur, am dat un exemplu foarte bine ştiut de multe persoane care îşi caută iubirea adevărată. E bine de ştiut că la prima dezamăgire nu mai eşti atât de iubitor, bun, iertător, îţi întorci repede cuvintele şi vezi că din interiorul tău nu mai emani atît de multă iubire. Tu eşti mult mai diferit decît ceea ce crezi tu despre tine, pentru că totul are o logică, singur te poţi surprinde în lucrurile care le faci sau care ţi se întîmplă. Eşti de multe ori uimit de cum pui anumite probleme în anumite situaţii. În sinele tău are loc o transformare, astăzi nu mai eşti ca ieri, nu mai iubeşti ca ieri, deşi te strădui să te menţii pe linia care ţi-ai creat-o. Cu cît înaintezi în vîrstă, cu atît raţionezi mai mult iar inima ta nu se mai poate umple de iubire, îţi umpli mintea cu poveştile pe care le-ai trăit şi îţi repeţi că ai făcut sau nu ai făcut foarte bine în trecutul tău, că lucrurile puteau să stea mult mai bine în viaţa ta dar uite că nu ai avut şansă.

Mintea este fixă, simţurile mult mai puţin. Anii trec, devii adult şi experienţele din trecut îţi ascut mintea, gîndeşti altfel, consideri ca în trecutul tău iubeai pentru că nu aveai minte, ceea ce este total greşit; dacă în trecut ai făcut lucruri greşite poţi fi sigur că şi adult le poţi face aproximativ la fel, şi îţi spui „nu am să mă învăţ niciodată”. Cu siguranţă nu ai să o faci şi asta pentru că de cînd te ştii nu ai lucrat niciodată cu sinele tău, nu te-ai educat în iubire, nu ai avut timp să analizezi ce ai făcut pentru că timpul tău l-ai folosit analizînd ce fac alţii şi gîndind că „uite ce bine că nu sînt ca ei”. De ajuns că eşti ca tine, tu eşti mulţumit că eşti ca tine? Da, şi asta pentru că nu eşti ca alţii, aici găseşti tu motivaţia şi refugiul.

Mă întorc şi spun. Care este secretul să descoperi pe cineva potrivit pentru tine? De ce unii oameni atrag în cîmpurile lor numai pe acele persoane nepotrivite? Este vorba despre cît de înaltă este vibraţia de iubire din sufletul tău şi cît de mare este frica, deziluzia, sentimentele negative acumulate, tot ce a rămas de la unele persoane. Toate acestea apar în timp, în aura energetică. Frica că vei întîlni pe cineva nepotrivit te poate duce la a întîlni exact acea persoană. E ca şi cum în aura ta este o culoare energetică albastră – dăm un exemplu – dar pe lîngă această culoare există şi o altă culoare, gri să spunem. Şi te întrebi, ce e cu această culoare gri? Eu sînt albastru. Ea este informaţia la tot ce ai acumulat tu de la alte persoane întîlnite. Dacă nu ai fi întîlnit un anumit x, nu ai fi avut informaţia în cîmpuri, adică ceva la sută în plus pe acel gri. Persoana x nepotrivită ţi-a lăsat în aura ta energetică acea pată. Alţii au lăsat la rîndul lor alte pete gri şi dacă pata de culoare gri se face mai mare decît albastrul tău, e clar că tu vei întîlni numai persoane nepotrivite. Trebuie curăţată culoarea gri. Apoi se creşte nivelul de iubire. Dacă aura energetică a ta nu este curată tu nu vei fi albastru ci mereu albastru cu gri. Ca să poţi curăţa informaţia din cîmpurile tale poţi să te rogi, poţi să stai departe de locurile care nu sunt potrivite cu vibraţia sufletului tău şi să faci ordine între persoanele pe care le vrei în jur. Îl rogi pe Dumnezeu să cureţe tot ce este nepotrivit pentru tine din cîmpurile tale. Şi Dumnezeu îţi va trimite mereu îngeri de lumină potriviţi pentru tot ce ai nevoie. După ce se face această curăţare vei întîlni numai persoane „albastru” ca şi tine. Cea mai bună rezolvare a unei situaţii este să creşti tu în sinele tău, să te umpli de iubire, să fii mult mai plin de lumină şi apoi să începi să iubeşti. Atunci abia poţi să navighezi pe valurile iubirii fără să te scufunzi. Poţi începe o relaţie nouă, sănătoasă, cu siguranţă vei alege ceea este potrivit pentru tine.

Facebook Comments

1 COMENTARIU

  1. Mariana, mulţumesc frumos de apreciere şi de comentariu. Te mai aştept să citeşti şi din postările viitoare.

    toate cele bune şi ţie. cu prietenie, Cristina

Comments are closed.