O româncă este acuzată în cazul jafului de 50 de milioane de lire sterline, în casa Tamarei Ecclestone, ea purta cercei cu diamante de 300.000 de lire sterline atunci când a fost reținută

O româncă este acuzată în cazul jafului de 50 de milioane de lire sterline, în casa lui Tamara Ecclestone, ea purta cercei cu diamante de 300.000 de lire sterline atunci când a fost reținută la aeroport.

Maria Meșter, în vârstă de 47 de ani, ar fi purtat bijuterii cu diamante de 18 carate identice cu cele furate când Poliția a reținut-o la aeroportul britanic în timp intenționa să ia zborul spre Italia. Scrie DailyMail.

Românca și fiul ei Emil-Bogdan Savastru au fost acuzați de conspirație pentru săvârșirea unei tâlhării, pentru furtul din vilă estimat la 50 de milioane de lire a domnișoarei Ecclestone din „Billionaires” Row ”din Kensington, West London, înainte de Crăciun .

Maria Meșter și Emil Săvastru, 29 de ani, barman la Londra, au apărut împreună în boxa acuzaților în fața magistraților din Westminster.

Săvastru a fost găsit în posesia unei genți Louis Vuitton similară cu cea luată în urma jafului.

Domnișoara Ecclestone, fiica fostului șef de Formula 1, Bernie Ecclestone, părăsise țara împreună cu soțul ei Jay Rutland pentru o vacanță de trei săptămâni în ziua în care casa a fost prădată, pe 13 decembrie.

S-a spus că a fost „șocată” de atacul de pe proprietatea ei de 55 de camere, lângă Hyde Park, unde vecinii ei îi includ proprietarul de la Chelsea, pe Roman Abramovici, și pe Sultanul Brunei.

Procurorul Simon Arloff a declarat: „Un grup de oameni au intrat în reședința Tamarei Ecclestone și a partenerului său. Au furat din casă lucruri în valoare de aproximativ 50 de milioane de lire sterline … monede, bijuterii și ceasuri.”

Maria Meșter a fost arestată pe 31 ianuarie în Stansted, în timp ce Emil Săvastru fusese reținut la Heathrow cu o zi înainte, în timp ce se pregătea să urce în avion. Meșter, care locuiește în Italia, și Savastru, din Bethnal Green, la est de Londra, au vorbit doar pentru a-și confirma numele și adresele. Încă nu au depus contestație pentru acuzații, dar se crede că le vor respinge.

Aceștia au fost reținuți în arest și sunt așteptați să apară la Isleworth Crown Court la sfârșitul acestei luni.

Cei doi tineri, de 21 și 31 de ani, inițial arestați la Londra, au fost eliberați, a spus poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.