Oasele și mămăliga de pe vremea bunicilor sunt istorie. Câinii se vor răsfăța cu alimente organice

În Statele Unite, cererea pentru hrană cât mai naturală și sănătoasă a ajuns și în magazinele pentru animale. Animalele de companie, în special câinii, care suferă și ele din cauza poluării sau a stresului, vor fi răsfățate de acum încolo cu alimente organice, vegetariene sau fără gluten.

Până la Bear, Lauren Ray nu a mai avut niciodată un câine. Este o corcitură de ciobănesc de numai 9 luni. După cum mărturisește Lauren, a fost dragoste la prima vedere și acum nu se mai poate despărți de cățelul ei.

Lauren Ray: „La început, mi-am zis că ar trebui să mănânce hrană organică doar pentru că vreau să trăiască mult, cât mai mult posibil.”

Nu este singura care își dorește așa ceva pentru cățelul ei. Studiile arată că, în perioada 2013-2017, cererea de produse organice pentru câini s-a dublat. Așa că unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine pentru animale intenționează să nu mai vândă hrană pentru animale tratată cu arome artificiale, coloranți sau conservanți.

Un medic veterinar din Chicago nu crede în această ofertă. Donna Solomon, medic veterinar: „Din păcate cred că este doar o strategie de marketing. Cred că încearcă să distanțeze cumva de alte companii.”

Doctorița Solomon este de acord însă că  producătorii folosesc prea mulți coloranți artificiali.

Rețeaua americană de magazine pentru animale a anunțat deja că, până în luna mai a anului viitor, va scoate de la vânzare toate produsele cu ingrediente artificiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.