ochii care nu se văd se uită – în altă parte!

Din seria chestiilor haioase care au devenit virale în mediul on-line.

O tânără, manager de carieră, se afla de câteva zile la Paris pentru motive de serviciu. Într-o zi, iată că primește o scrisoare de la logodnicul ei în care scria: ”Draga mea, nu mai suport deloc acestă situație și am hotărât să întrerup relația noastră. Distanța care ne separă este prea mare. Trebuie să recunosc faptul că te-am înșelat de cel puțin zece ori de când ai plecat la Paris și tu chiar că nu meritai asta, îmi pare rău. Te rog mult să îmi restitui fotografia pe care ți-am trimis-o. Cu iubire…

Femeia, atât de ofensată, ceru tuturor colegilor să-i dea cât mai multe  fotografii cu logodnicii, frații, prietenii, vecinii lor. A introdus într-un plic toate fotografiile pe care le-a adunat de la colege, peste cinci zeci, adăugând un bilet pe care a scris: ”Scuză-mă, nu reușesc să-mi amintesc care naiba ești, caută-te printre pozele astea, oprește-o pe a ta și trimite-mi restul pe toate”

Orice sugestie sau comentariu ne-ar ajuta să îmbunătățim ziarul. Iar dacă poți considera articolul interesant și demn să îl afle și alții, te rugăm să îl distribui, ai aici mai jos butoanele anume.   Mulțumim.