Oferă o țigară unui clochard dar… acesta era chiar fratele său pe care nu l-a văzut de aproape 30 de ani

Viața lor a luat diferite căi: unul a crescut cu mătușa și celălalt cu mama sa, până când a fost încredințat serviciilor sociale.

Era ceva în aspectul lui care îl intrigase, dar nu ar fi crezut niciodată că fratele său se ascundea în spatele omului fără adăpost. Este povestea lui Roy Aspinall (36 de ani), un veteran al armatei care, după o slujbă de comemorare, a întâlnit un om fără adăpost căruia i-a oferit o țigară. Ceva, poate instinctul, l-a determinat să discute mai mult cu acel om. Așa a descoperit că Billy White, de 28 de ani, este fratele său. Trecuseră 28 de ani de la ultima lor întâlnire.

O emoție unică„Roy a început să-mi facă un fel de interogatoriu: despre familia mea, mama și sora mea. Apoi mi-a spus: „Eu sunt fratele tău”. Inițial nu l-am crezut. Dar când mi-am dat seama că totul era adevărat, nu puteam să-mi țin lacrimile. Sunt încă în stare de șoc. Mama mi-a spus întotdeauna despre el „, a declarat White pentru BBC.

Coabitarea – Aspinall și-a luat fratele de pe stradă și la găzduit la el acasă. Acum trăiesc împreună. – E ca și cum nu ne-am fi fost separați niciodată, spuse Roy. „De când l-am întâlnit, viața mea s-a schimbat” – a adăugat. ”Acum, că trăim împreună, are grijă de mine, așa cum un frate mai mare ar trebui să facă”- completează Billy.

Familia – Cei doi sunt copiii aceleiași mame, dar, din cauza problemelor, viața lor a luat drumuri diferite: Roy a crescut cu mătușa și Billy cu mama sa, până când a fost încredințat serviciilor sociale. Aspinall a spus că are doar o amintire a fratelui său: Billy era mic și ne întâlneam în casa unei rude.

„Avem multe lucruri în comun” – Acum, Roy și Billy se ocupă de timpul pierdut. „Avem multe lucruri în comun”, a spus Aspinall. „Noi nu facem decât să vorbim”, a spus White – „Avem restul vieții noastre pentru a ne cunoaștem mai bine”. Sinteză potrivit tgcom24