Ofițer de poliție gata să moară din pricina metamfetaminei găsite în timpul unei anchete

Un ofițer de poliție din Oklahoma a primit un medicament supradozal pentru a i se salva viața după ce a fost expus la fentanil săptămâna trecută.

Ofițerul de poliție din Bartlesville împacheta metamfetamina găsită în timpul unei opriri de vineri.

Videoclipul de securitate obținut de la KTUL-TV la Tulsa arată că ofițerul era puternic afectat în interiorul secției de poliție, înainte de a cădea la pământ.

„Era bolnav, zăpăcit de droguri, practic a căzut”, a spus sergentul de poliție Bartlesville. Jim Warring.

Ofițerului i-a fost dat imediat Narcan, un medicament supradozal cu opioid, de către colegi. A fost dus apoi la spital și i s-au administrat multe alte doze de Narcan.

„A fost prima dată când a trebuit să folosim Narcan pe noi înșine”, a declarat Warring pentru postul de știri. „Suntem foarte norocoși să-l avem disponibil și că ofițerii noștri au acordat o atenție deosebită antrenamentului.”

Medicii au declarat poliției că ofițerul a fost expus la metamfetamina amestecată cu fentanil, un opiacean sintetic de 50 până la 100 de ori mai puternic decât morfina, potrivit Institutului Național pentru Abuzul de Droguri.

Un al doilea ofițer a fost, de asemenea, expus, dar nu cu aceeași gravitate, a declarat poliția pentru KOKI-TV. Agentul care a căzut își revine, au spus ei.

Două persoane au fost arestate pentru acuzații de trafic de droguri și trafic de persoane în legătură cu metamfetamina care l-a îmbolnăvit pe ofițer. Scrie foxnews.

Ofițerul de poliție din Oklahoma s-a prăbușit din cauza drogurilor de inversare a supradozajului Narcan după expunerea la fentanil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.