Omenii se vor vindeca de frică, de efectele virusului, însă nu toate vor mai fi ca înainte

Puterea cuvintelor dar mai ales a gândurilor, generează energii transformatoare, modelând materia, mersul vieții. Dacă ”la început a fost cuvântul”, și acum tot el este… și cine îl pronunță mișcă ceva în circuitul materiei.

Mantrele, rugăciunile, cântecele, imnurile mai ales, determină anumite forțe să interacționeze. Vibrația cuvintelor este născătoare de imagini, acestea la rândul lor se materializează. ”Ai grijă ce spui și ce îți dorești fiindcă asta se va întâmpla!” – Îți sună cunoscut? Testează, dar ai grijă ce și cum…

Dacă urările de bine aduc fericire celui căruia îi sunt destinate, de asemenea, și blestemele, cuvintele grele, ura, vrajba, bârfa, își aduc masiv contribuții la nefericirea celui căruia îi sunt destinate…

”Se spune că blestemele pot avea un impact profund negativ asupra vieții noastre, însă nu numai acestea ne pot influență parcursul vieții. Specialiștii în așa-zisul paranormal susțin că nu e nevoie ca un blestem să fie trimis asupra cuiva, este de ajuns să rostim cuvinte urâte, rele despre noi înșine și vom vedea cu proprii ochi ce putere incredibilă pot avea.

Nu spuneți niciodată nu mai vreau să trăiesc, nimic nu-mi iese…

Astfel, efecte de blestem au și simplele cuvinte rostite la nervi sau durere: „nu mai vreau să trăiesc”, „am obosit să cred că se va mai rezolva ceva,”, „nimic nu-mi iese”, „nu mai are nici un rost”.

În altă ordine de idei, blestemele pot fi împărțite în două mari categorii și anume: cele de neam, preluate de la o generație la altă, și cele personale, dobândite în timpul vieții.

Blestemele pot afecta viață socială, astfel apar situațiile în care cu foarte mare greutate se găsește un partener. De asemenea, blestemele pot afecta relațiile de cuplu, pot apărea neînțelegeri în familie, probleme sexuale, de comunicare, legate de bani, certuri fără reale motive, despărțiri inexplicabile sau dispariția bruscă a iubirii dintre parteneri.

Blestemele se pot manifesta și în sănătatea omului, determinând apariția anumitor boli.” scrie caplimpede.ro, într-un vechi articol.

Așadar, ”vorba dulce mult aduce” și gândurile pozitive vor vindeca omul, pe tine, de spaime, de greutăți, de neputințe… și datoria ta și tuturor este să creăm câmpuri pozitive prin ceea ce gândim și ce spunem.

Noua încercare la care este supusă omenirea va fi foarte curând depășită. Omenii se vor vindeca foarte curând de frică, de efectele virusului, însă nu toate vor mai fi ca înainte. Această lovitură a schimbat foarte multe, deși nu vezi încă efectele, a schimbat atitudini, aspirații, multe cauze ale distrugerii ecosistemului, a planetei, a schimbat un pic modul de a vorbi și a gândi.

În loc să purtați din gură în gură numele virusului, încercați cu cele mai optimiste și luminoase cuvinte, cele generatoare de viață, de speranță, de credință adevărată în Dumnezeul vostru, în Lumina Creației. Mâine noi îl proiectăm cu dorința noastră. Ce ne dorim acum?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.