OMERTA marca PSD

OMERTA marca PSD

OMERTA marca PSD – Discuția nu este dacă să impozităm biserica sau nu, dacă să fie investiții sau nu pe moșia lui Dragnea, Teleormanul, ci maniera prin care ai voie să spui public doar ce ți se dă voie. Ceea ce înseamnă că democrația este o farsă iar România se află sub papucul unor dictatori mai răi decât fostul regim dinainte de 89. Mi s-ar părea corect ca libertatea de expresie să fie garantată oricui, oricând, oriunde, oricum… în afară de secretele de stat și militare și orice ar face obiectul spionajului comercial, militar sau altcumva. O bârfă legată de impozitarea bisericii nu este secret de stat, cum nici stadionul sărăcieitichia de mărgăritar… ca să mai facă niscai bani CINEVA… Poate fi dat afară nu doar acest gură-spartă, oricine, că și așa sunt prea mulți, ideea este PRINCIPIUL, să nu crâcnești în front, să nu dai din casă, noi, mafia aleșilor, îți spunem ce să spui!


Eugen Teodorovici a fost demis din funcţia de consilier al premierului, după ce în urmă cu o zi a declarat nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, şi a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe, au declarat, pentru HotNews.ro, surse guvernamentale, citate de stireazilei.ro

Sursele guvernamentale au susţinut Teodorovici nu a fost demis pentru declaraţiile legate de impozitarea Bisericii, ci pentru faptul face declaraţii despre politicile guvernamentale fără -l informeze înainte pe premier.

Eugen Teodorovici a ocupat funcţia de consilier onorific al premierul Mihai Tudose cinci zile lucrătoare. El anunţase sâmbăta trecută, pe Facebook, va ocupa această funcţie „doar atât timp cât propunerile pe care le va face în diferite sectoare ale economiei vor fi luate în considerare şi nu vor exista ‘fantezii’ sauţopăieli’ fiscale”.

În urmă cu doar o zi, Teodorovici a abordat două subiecte „grele”: un viitor stadion de fotbal în Alexandria, în Teleorman, şi impozitarea averilor puternicei Biserici Ortodoxe Române.

Fostul ministru de Finanţe din Guvernul Ponta a spus, astfel, nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal în Alexandria, judeţul Teleorman.

„Nu se justifică”, a spus Teodorovici, întrebat despre alocarea fondurilor, la emisiunea „În faţa ta” de la Digi24.

El a adăugat încă nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre acest subiect, pentru „decizia a fost luată de ministrul Dezvoltării”.

Întrebat vineri cum comentează declaraţiile legate de viitorul stadion din Alexandria, Liviu Dragnea a comentat ironic: „În Teleorman nu mai e voie se facă nicio investiţie. Le spun celor din teleorman nu au dreptul la nicio investiţie

Dacă a vorbit deja consilierul premierului, cum îmi mai permit eu îmi dau cu părerea?”, s-a întrebat, ironic, Dragnea.

Eugen Teodorovici a anunţat de asemenea va formula o propunere de impozitare a puternicei Biserici Ortodoxe Române, afirmând BOR „trebuie înţeleagă şi aleagă” deoarece „trăim în secolul XXI” şi „este nevoie de bani, de foarte mulţi banila buget.

Teodorovici, fost ministru de Finanţe, a fost întrebat joi seară, invitat la emisiunea „În faţa ta” de la Digi24, dacă va iniţia demersurile de impozitare a Bisercii Ortodoxe. Acesta a răspuns este vorba despre o discuţie cu BOR pentru a găsi o cale comună, de comun acord, cu cei din Biserica, pentru o astfel de abordare.

„Fie retrocedăm ce au de retrocedat, şi atunci găsim o cale de impozitare, pentru mi se pare normal…” a continuat acesta, subliniind , dacă se calculează cu cât a finanţat statul român Biserica în ultimii 27 de ani „o vedem sunt sume foarte importante”.