Omul care a asasinat patru persoane, inclusiv o fetiță de nouă luni,  a fost ucis în timp ce încerca să facă o nouă victimă, un copil  

Mark Leo Gregory Gago, de 42 de ani, a fost ucis după ce acesta a înfăptuit o cvadruplă crimă, într-o casă lângă Woodburn, la aproximativ 20 de mile sud de Portland.

Ofițerii de poliție din Clackamas au declarat că au primit sâmbătă un apel la 911, părea a fi vorba despre un episod de violență domestică „dramatic și foarte intens”. Scrie Constant Report.

„Polițiștii se așteptau că va fi o scenă neplăcută”, a declarat sergentul Brian Jensen, șeful Clackamas County, în dimineața zilei de duminică, potrivit KOIN.

Poliția a sosit la fața locului și a găsit patru cadavre identificate ca fiind: Olivia Lynn Rose Gago, în vârstă de 9 luni; Shaina E. Sweitzer, 31 de ani; Jerry William Bremer, 66 de ani; și Pamela Denise Bremer, 64 de ani- iar pe Mark Leo Gregory cum încerca să ucidă o altă fetiță. Autoritățile au afirmat că toate victimele au legătură de rudenie cu Gago, dar nu au oferit informații suplimentare.

„Poliția a salvat viața unei fetițe, folosind forța asupra suspectului de crimă, în timp ce încerca să o omoare. Politistii au fost nevătămați, suspectul a murit“, a declarat șeriful într-un tweet.

Un copil și o femeie, care nu au fost identificați, și au supraviețuit tragediei, au fost duși la spital pentru a fi tratați pentru leziuni care nu le pun viața în pericol.

Jensen a spus că cei patru oameni nu au fost uciși cu focuri de armă. El a adăugat că „nu poate povesti cât de oribil a găsit înăuntru” în casa unde au avut loc asasinatele.

„Nu suntem siguri în acest moment, ce a fost folosit pentru a ucide, mi s-a spus că au găsit  multe arme, săbii, lucruri de genul ăsta în casă iar anchetatorii încearcă să stabilească exact ceea ce a fost folosit pentru a ucide fiecare persoană“ A spus Jensen

Nu este clar ce a dus la acest foarte grav incident. Polițiștii implicați în împușcarea lui Gago au fost trimiși în concediu administrativ plătit, ca protocol standard, pe timpul anchetei.

Facebook Comments