Omul care a asasinat patru persoane, inclusiv o fetiță de nouă luni,  a fost ucis în timp ce încerca să facă o nouă victimă, un copil  

Mark Leo Gregory Gago, de 42 de ani, a fost ucis după ce acesta a înfăptuit o cvadruplă crimă, într-o casă lângă Woodburn, la aproximativ 20 de mile sud de Portland.

Ofițerii de poliție din Clackamas au declarat că au primit sâmbătă un apel la 911, părea a fi vorba despre un episod de violență domestică „dramatic și foarte intens”. Scrie Constant Report.

„Polițiștii se așteptau că va fi o scenă neplăcută”, a declarat sergentul Brian Jensen, șeful Clackamas County, în dimineața zilei de duminică, potrivit KOIN.

Poliția a sosit la fața locului și a găsit patru cadavre identificate ca fiind: Olivia Lynn Rose Gago, în vârstă de 9 luni; Shaina E. Sweitzer, 31 de ani; Jerry William Bremer, 66 de ani; și Pamela Denise Bremer, 64 de ani- iar pe Mark Leo Gregory cum încerca să ucidă o altă fetiță. Autoritățile au afirmat că toate victimele au legătură de rudenie cu Gago, dar nu au oferit informații suplimentare.

„Poliția a salvat viața unei fetițe, folosind forța asupra suspectului de crimă, în timp ce încerca să o omoare. Politistii au fost nevătămați, suspectul a murit“, a declarat șeriful într-un tweet.

Un copil și o femeie, care nu au fost identificați, și au supraviețuit tragediei, au fost duși la spital pentru a fi tratați pentru leziuni care nu le pun viața în pericol.

Jensen a spus că cei patru oameni nu au fost uciși cu focuri de armă. El a adăugat că „nu poate povesti cât de oribil a găsit înăuntru” în casa unde au avut loc asasinatele.

„Nu suntem siguri în acest moment, ce a fost folosit pentru a ucide, mi s-a spus că au găsit  multe arme, săbii, lucruri de genul ăsta în casă iar anchetatorii încearcă să stabilească exact ceea ce a fost folosit pentru a ucide fiecare persoană“ A spus Jensen

Nu este clar ce a dus la acest foarte grav incident. Polițiștii implicați în împușcarea lui Gago au fost trimiși în concediu administrativ plătit, ca protocol standard, pe timpul anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here