Omul care a hrănit o familie de corbi a primit un dar „uimitor” de la aceasta

Omul care a hrănit o familie de corbi a primit un dar „uimitor” de la aceasta.

Corbii sunt păsări extrem de inteligente despre care se știe că își fac unelte, recunosc oameni individual și învață unul de la celălalt. Scrie sunnyskyz.com

De asemenea, sunt cunoscuți că au lăsat cadouri oamenilor care îi hrănesc, dar acest dar este la un alt nivel. Este arta.

Stuart Dahlquist a susținut că a hrănit o familie de corbi în curtea sa mai mult de patru ani înainte ca aceasta să-i lase ceva în schimb.

Într-o zi, Dahlquist a ieșit din casa sa, aflată la nord-estul Seattle, și a observat o crenguță de pin înfiptă într-un inel deschizător al cutiilor din aluminiu. Acesta a fost poziționat chiar lângă ușa din spate, exact acolo unde ei lăsa mâncare la corbi în fiecare zi.

A doua zi a găsit o a doua ramură identică cu prima în același loc.

El și soția sa se plimbau prin cartier, dar nu au putut găsi o altă explicație pentru obiectele ciudate. Au ajuns la concluzia că doar corbii trebuie să fi răsucit inelele pe rămurelele de pin și să le fi lăsat în locul de ei știut pentru a fi găsite de prietenii lor umani.

„Acest lucru nu este doar generos, este creativ, este artă. Mintea mea este bulversată”, a spus Dahlquist. El a spus celor de la Audubon că intenționează să continue hrănirea corbilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.