Oprirea migrației dinspre Libia și Tunisia: extrema dreaptă din Europa va patrula în Marea Mediterană

anti imigratie

Migranți – o navă închiriată de grupuri de extrema dreapta din Europa va patrula în Marea Mediterană

Organizația „Génération identitaire“ a reușit să închirieze o navă de patrulare a apelor din largul Libiei. Începând cu luna mai au colectat 76000 de euro prin crowdfunding, în ciuda faptului că PayPal a decis luna trecută să blocheze strângerea de fonduri și donații să fie returnate. Nava „C-Star“ este acum în Marea Mediterană, după plecarea de la Djibouti traversând Canalul Suez.

barca de cauciuc cu migranti„Prin salvarea acestor persoane și prevenirea traficului de ființe umane putem salva Europa și  salva vieți în același timp“, a declarat un purtător de cuvânt al organizației, așa cum a scris La Repubblica. Scopul organizației, a explicat managerul de proiect Clement Galant, un tânăr francez, într-un videoclip postat pe rețelele sociale, este de „a arăta adevărata față a așa-numitelor organizații umanitare, colaborarea lor cu mafia traficanților, și consecințele mortale ale acțiunilor lor pe mare. ”

Pentru aceasta, a conchis Galant, când bărcile pline de imigranți ilegali vor tenta traversarea Mediteranei, misiunea noastră va fi de a chema Paza de Coasta libiană pentru a le permite să-i recupereze și să-i salveze, întorcându-i la țărm și până vor veni cei da pază noi vom menține bărcile oprite pe loc în siguranță. Foto afp