Oradea – legătură aeriană directă cu Italia și Spania

De la mijlocul lunii decembrie, transportatorul aerian național va deschide noi destinații.
Compania națională Tarom a anunțat joi că deschide vânzarea biletelor de avion din Oradea către Milano (Bergamo) și Barcelona (El Prat) și retur, începând cu data de 15 decembrie. Operarea curselor va începe din 25 martie 2019.

”Tarom își continuă misiunea de a conecta comunitățile de români de pretutindeni. Portofoliul de rute al operatorului aerian național se îmbogățește cu Oradea-Milano și Oradea – Barcelona.

Principalul motiv pentru care operarea efectivă a curselor începe din martie anul viitor este procedura de obținere a sloturilor de zbor pe cele două noi rute”, a informat compania într-un comunicat.
Transportatorul aerian marchează astfel deschiderea a nu mai puțin de 16 noi rute în ultima perioadă.

”Continuăm să dezvoltăm prezența companiei pe piață, mizând în permanență pe nevoia de conectare a polurilor de creștere economică din România cu cât mai multe destinații. Contăm pe un factor de încărcare pozitiv pe aceste două noi rute, bazat pe valorificarea traficului intern cât și extern, turistic, dar nu numai. Suntem conștienți de nevoia constantă de a călători rapid și în siguranță, exprimată de bihorenii care au creat veritabile comunități locale în Milano și Barcelona. Deschiderea celor două curse regulate Tarom este un răspuns onest la această nevoie”, spun reprezentanții societății.

Compania națională va pune la dispoziție două frecvențe săptămânale pe Milano și Barcelona cu plecare din Oradea. Numărul minim de locuri disponibile/cursă este de 120.
Compania nu precizează cât vor costa biletele, dar spun că, în preț sunt incluse: transportarea bagajelor de cală (23 de kg) și a bagajelor de mână (10 kg), servicii la bord și operațiuni de check-in în aeroport.

Tarom are circa 1.850 de salariaţi şi operează în prezent pe zborurile externe şi interne cu o flotă de 25 de aeronave.
Pe 16 iulie, compania a semnat un contract pentru achiziţia a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru Tarom. Cele cinci avioane au un preţ de catalog de 586 milioane dolari şi vor fi livrate până în anul 2023.

În plus, compania vrea să schimbe 13 avioane din flotă, urmând să dea un anunţ în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.