Pământul aparține tuturor viețuitoarelor, nu doar celor care posedă arme și o imensă lăcomie

Conflictul din mediul orient ne sună doar ca o știre și atât.

Câtă vreme nu planează deasupra caselor noastre, zicem în sine: bine că nu la noi!

Nu am niciun prieten palestinian, dar am însă câțiva prieteni israelieni și comunicăm destul de bine, sunt oameni inteligenți, buni și harnici. Comemorez alături de ei Ziua Memoriei Holocaustului.

An de an evreii ne aduc aminte cum naziștii i-au scos din casele lor pe evreii din Europa și i-au ucis în chinuri grele, în camerele de gazare.

Comemorăm milioanele de victime evrei cu un soi de vinovăție, europeni fiind și noi.

Dar ce fac astăzi fiii și nepoții victimelor nazismului? Taman cei care supun o planeta întreagă la comemorarea ororilor celui de-al doilea război mondial?

Au devenit ei cumva ”naziști” și înarmați până în dinți, susținuți de marii bogătași evrei din întreaga lume, iau cu forța casele și pământurile palestinienilor pe motivul că acum două-trei mii de ani acele pământuri erau ale neamului lor.

Și au am un stră-stră-stră-foarte-stră bunic care deținea acum două mii de ani jumătate din Roma, jumătate din Paris, jumătate din Londra…! Ia să pornesc un război astăzi să dau afară italienii, francezii, englezii din casele lor!!!

Numim cu ușurință TERORIȘTI pe cei care își apără casele și familiile și biserica lor.

Marile trusturi de presă din lume sunt deținute sau conduse de evrei și se înțelege lesne cât de ușor se manipulează conștiința mondială să perceapă ca fiind TERORIST un popor asuprit.

Americanii au năvălit în alte țări să impună DEMOCRAȚIA cu forța. Vezi Iraq, Afganistan și multe alte state. De ce să nu spunem ADEVĂRUL? SUA s-au comportat ca state teroriste.

Contribuabililor americani le-au spus guvernanții lor că trebuie să cheltuiască triliarde de dolari și sângele fiilor americanilor DOAR DE DRAGUL INSTAURĂRII DEMOCRAȚIEI ÎN ȚĂRI ÎNDEPĂRTATE.

Americanii și aliații, complicii lor europeni au pornit să ucidă TERORIȘTII care își apărau dreptului la autodeterminare și suveranitate.

Mass-media occidentală a și creat mașina de PROPAGANDĂ, alături de producțiile cinema-tv și alte forme de artă, modelând în conștiința planetară PROFILUL TERORISTULUI ARAB.

Astăzi, dacă un occidental vede un arab cu un rucsac în spate își imaginează un TERORIST.

Niciodată nu o să vedeți reprezentat un terorist american, evreu sau englez ori francez sau italian. Deși aceste nații trimit militari să ucidă doar pentru interesele de putere, pentru acapararea resurselor acestor popoare, pentru asuprirea numită fățarnic DEMOCRAȚIE.

Conducătorii lumii ies acum public și cer încetarea focului în mediul orient dar SUSȚIN ”dreptul la apărare al evreilor”, nu și dreptul palestinienilor numiți …teroriști!

Ieșirile publice cu mesaje de pace sunt o fățărnicie fără margini, o nerușinare și o ofensă speciei umane.

Jocurile de putere ne arată adevărata față a greilor lumii. Nu precupețesc nici măcar proprii lor fii în lupta pentru și mai multă putere și mai multă dominare. Iar occidentalii numesc asta CIVILIZAȚIE AVANSATĂ!

Ce se întâmplă sau DE CE se întâmplă conflict în mediul orient am mai scris AICI zilele trecute.


Cauza palestiniană este un genocid dificil, lent, dar implacabil, a declarat președintele Confederației Comunităților Palestiniene din America Latină și Caraibe (COPLAC).

Într-un interviu acordat agenției Anadolu, Rafael Araya Masry a spus că:

„există motive pentru a vorbi despre terorismul de stat efectuat de Israel” în atacurile aeriene în curs din Gaza.

„Nu degeaba Curtea Penală Internațională (CPI) a lansat o anchetă împotriva Israelului pentru crimele de război comise în Fâșia Gaza cu bombardamentele sale, dar adăugând un factor nu mai puțin: colonizarea teritoriilor palestiniene. Colonizarea este o crimă de război ”, a spus Masry.

Tensiunile au crescut după ce un tribunal israelian a dispus evacuarea familiilor palestiniene în cartierul Sheikh Jarrah din Ierusalimul de Est ocupat.

„Acest proces de expropriere, practic în orașul sfânt Ierusalim, pe care Israel și l-a declarat capitală unică și indivizibilă, înseamnă ceea ce spunem noi: ștergerea tuturor urmelor umane, grafice, scrise și culturale ale unei comunități care a trăit acolo de mai multe secole.

Deci, aceasta este continuarea violentă, prin terorism de stat, a unui proces care are ca scop expulzarea palestinienilor din partea de est a Ierusalimului, care este destinată să fie viitoarea capitală a statului palestinian ”, a spus el.

Potrivit lui Masry, guvernul israelian trimite civili – coloniști – să stârnească și să insulte palestinienii înainte de a trimite armata să-i evacueze din casele lor.

„Este fascist să folosești populația civilă ca instrument de politică de stat pentru a expulza locuitorii. Aceasta este partea tragică a poveștii: statul reușește să aducă populația civilă într-un proiect fascist”.

Pe lângă evacuările din cartierul Sheikh Jarrah din Ierusalimul de Est, în luna sfântă musulmană a Ramadanului, autoritățile israeliene au hărțuit și au atacat credincioșii în mijlocul rugăciunilor din interiorul Moscheii Al-Aqsa, al treilea cel mai sfânt loc din țară. 

În ceea ce privește o posibilă Intifada, Masry a spus că „decesele palestinienilor în bombardamentele israeliene din Gaza sunt normale. Se întâmplă dintotdeauna. Pare un conflict fără nicio soluție.

Cum ar putea concura oamenii în Fâșia Gaza, care este cea mai mare închisoare în aer liber, împotriva celei de-a patra sau a cincea puteri militare de pe planetă?

Mai mult, cu un stat care a făcut din opresiunea militară motivul pentru a invoca ceea ce ei numesc „dreptul de a se apăra” și a zdrobi orice protest sau disidență, nu numai împotriva palestinienilor, ci și împotriva cetățenilor israelieni și a organizațiilor care denunță ceea ce se întâmplă cu poporul palestinian”.

De cealaltă parte a lumii, toate țările din America Latină, cu excepția a două, recunosc Palestina: Mexic și Panama.

Deci, în calitate de reprezentant palestinian în regiune, Masry a spus că sarcina COPLAC este de a sensibiliza și a obține cât mai mult sprijin posibil pentru ca Palestina să-și atingă independența.

„De exemplu, am cerut Mercosur să emită o declarație și să suspende prerogativele pe care le-a acordat Israelului prin semnarea unui acord de liber schimb, să îl suspende ca măsură de presiune pentru a opri represiunea și atacurile din teritoriile palestiniene”. SURSA


Iată cum AVERTIZEAZĂ cetățenii săi guvernul Marii Britanii pe site-ul oficial, uitând contribuția britanică la acest conflict cu un secol în urmă… SURSA:


Terorism Acest sfat de călătorie acoperă Israelul și teritoriile palestiniene ocupate

Este foarte probabil ca teroriștii să încerce să efectueze atacuri în Israel și în teritoriile palestiniene ocupate.

Poliția britanică de combatere a terorismului are informații și sfaturi despre cum să rămâneți în siguranță în străinătate și ce să faceți în cazul unui atac terorist. Aflați mai multe despre amenințarea globală a terorismului.

Atacurile ar putea fi nediscriminatorii, chiar și în zone aglomerate, în instalații guvernamentale, militare și de poliție și împotriva personalului, a rețelelor de transport, a companiilor cu interese occidentale.

Zonele în care se știe că cetățenii străini și turiștii se adună pot avea cel mai mare risc de atac.

Ar trebui să fiți deosebit de vigilent în aceste zone și să urmați orice sfat specific din partea autorităților locale de siguranță.

Fiți vigilenți, monitorizați rapoartele media și țineți-vă la curent cu sfaturile de călătorie.

Asigurați-vă că cunoașteți detaliile de contact pentru serviciile de urgență (în Israel – formați 100; în Cisiordania și Gaza – formați 101).

Tensiunile în creștere, provocate de atacurile cu rachete din Gaza către Israel și atacurile aeriene israeliene asupra Gaza, sporesc riscul atacurilor teroriste de represalii în Israel. Ar trebui să rămâi mereu alert.

Incidentele recente includ:

Pe 26 august 2020, a avut loc o înjunghiere în orașul Petah Tikva, ucigând un civil.
La 6 februarie 2020, un vehicul a intrat într-un grup de soldați israelieni în Ierusalimul de Vest, rănind 13.

Pe 6 februarie 2020 a avut loc o împușcare împotriva ofițerilor de poliție israelieni în Orașul Vechi din Ierusalim; un ofițer de poliție a fost rănit.

În 15 august și 26 septembrie 2019, înjunghierile ofițerilor de poliție israelieni au avut loc la Poarta Lanțului, Ierusalim

La 23 august 2019, un israelian a fost ucis și 3 răniți de un dispozitiv exploziv într-un izvor natural în afara așezării Dolev din Cisiordania

La 8 august 2019, un soldat al armatei israeliene în afara serviciului a fost înjunghiat la moarte în afara unei așezări din zona Gush Etzion din Cisiordania.

La 17 martie 2019, a avut loc un incident de înjunghiere și împușcare lângă Ariel Junction în Cisiordania, ucigând un soldat IDF, un civil și rănind un soldat IDF

Se crede că există o amenințare sporită a atacurilor teroriste la nivel global împotriva intereselor cetățenilor britanici și britanici, din partea unor grupuri sau persoane motivate de conflict în Irak și Siria. Ar trebui să fii atent în acest moment.

Răpiri
Risc de răpire în Gaza și de-a lungul graniței cu Egiptul. Politica de lungă durată a guvernului britanic este de a nu face concesii substanțiale persoanelor care iau ostatici.

Guvernul Marii Britanii consideră că plata răscumpărărilor și eliberarea prizonierilor crește riscul luării de ostatici.


Faptul că israelienii ucid palestinienii, chiar și copiii acestora, NICIUN CUVÂNT!


CITȚI și pe siteul oficial al Națiunilor Unite, parte din marea manipulare, jumătatea de adevăr privită doar din prisma israeliană, consolidarea percepției că arabii trebuie uciși fiindcă sunt TERORIȘTI.


Dar nu pierdeți nici lecturarea unui site în care găsiți o bogată sursă de informație privind TERORISMUL palestinian asupra evreilor dar unde NU GĂSIȚI pomenit și DE CE palestinienii luptă pentru apărarea caselor, pământurilor, moscheile lor… SURSA


NICIUN OM nu poate și nu are dreptul să urască un popor, indiferent care, NIMIC nu scuză crima.

Nu sunt de partea TERORIȘTILOR, a niciunei forme de agresiune. 

Amintesc iubiților mei prieteni evrei că anual comemorăm ce? Fix ceea ce faceți domniile voastre astăzi palestinienilor: îi scoateți din casele lor și îi ucideți și tot pe ei îi numiți cu nerușinare TERORIȘTI.

Ați uitat tocmai voi ceea ce v-au făcut naziștii?

De ce să mai comemorăm victimele evrei din cel de-al doilea război mondial dacă și voi astăzi ați căpătat putere, arme și determinarea de a asupri alt neam?

Haideți să fim ”care pe care”, frate contra frate, om contra om, toți cu arma în mână și să vedem la urmă a cui e Pământul…

Uitați că acest Pământ aparține tuturor viețuitoarelor, nu doar celor care posedă arme și o imensă lăcomie…

Religia nu poate fi o scuză (ci doar un pretext crimei). Dacă ați avea cu adevărat credință, fie iudei, creștini sau islamiști, ați ști ce este PACEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.