Pământul străvechi al României

Cel mai vechi schelet, la ora actuală, de umanoid a fost găsit în Râmnic Vâlcea, poreclit “pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani.

Civilizaţia străveche, mai veche cu 1000 de ani decât cea sumeriană, este  localizată în estul ţării, la Cucuteni.

Tăbliţele de la Tărtăria sunt cu 1000 de ani mai vechi decât cele Sumeriene.

Tăbliţele din Munţii Neamţului mai vechi decât tăbliţele sumeriene cu 1000 de ani

Descoperirea din Masivul Bucegi din anul 2003 – 11 August 2003: americanii şi românii pătrund sub masivul Bucegi şi descoperă o sală a proiecţiilor holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei, au descoperit amfora cu aur monoatomic, care duce la longevitate, adică o persoană poate trăi mii de ani în acelaşi corp fizic, dacă ar consum aşa ceva în anumite perioade stabilite.

Descoperirea din Masivul Şureanu din 1990 – când au descoperit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime, lucru inexistent pe planetă, căci aurul se găseşte numai în formă de minereu combinat cu alte nemetale, nu şi în formă pură desăvârşită; se pare că dacii cunoaşteau taina spirituală a aurului, care este de fapt o lumină condensată

Cel mai vechi cuptor, de pe această planetă, de topit metale s-a găsit la Câmpeni; a fost atestat la aproximativ 6000 de ani î.Ch.

Sarmizegetusa – alt loc special conform celor de la BBC : s-ar afla nişte artefacte fabuloase sub acest loc (arhiva atlanţilor)

Artefactul de sub Masivul Ceahlău. Conform lui Radu Cinamar, sub Ceahlău se află un artefact sinonimic cu cel din Bucegi.

Două citate a unor personalităţi străine din lumea cercetării istorice despre neamul românesc:

“Civilizaţia s-a născut acolo unde trăieşte astăzi poporul român!.. răspândindu-se apoi atât spre răsărit cât şi spre apus! (…) Acum 13-15 mii de ani” – WILLIAM SCHILLER (arheolog american)

„Carpaţii sunt într-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuală”- DANIEL RUZO

Dar cine ar avea interes să le demonstreze?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.