Pamela Anderson, la 52 de ani, o căsătorie flash, durată numai 12 zile


Pamela Anderson spune că se desparte de noul ei soț, Jon Peters, la doar 12 zile de căsătorie.

Ea a spus că și-a părăsit noul soț, Jon Peters. Actrița din Baywatch s-a căsătorit cu magnatul filmului, Jon Peters, cu o ceremonie intimă în Malibu, în urmă cu aproape două săptămâni. Potrivit thesun.

Pamela, în vârstă de 52 de ani, a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Am fost emoționată de primirea călduroasă pentru mine și Jon la uniunea noastră”.

„Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul dvs., deoarece luăm o pauză, separat, pentru a reevalua ceea ce ne dorim de la viață și unul de la celălalt. Viața este o călătorie, iar iubirea este un proces.”

„Având în vedere acest adevăr universal, am decis reciproc să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie și să ne răsplătim încrederea în proces. Vă mulțumim că ne respectați confidențialitatea.”

Atât Pamela cât și Jon au avut deja patru căsătorii.

S-au întâlnit pentru prima dată pe la mijlocul anilor ’80, Jon spunând anterior: „Am intrat și l-am văzut pe acest înger mic stând la bar. Era Pammy. Avea aproximativ 19 ani. Știam că va fi o mare vedetă.”

El i-a propus o relație adolescentei, la scurt timp după ce s-au cunoscut, dar ea l-a respins.

În mod ironic, se spune că Jon – care este cu 22 de ani mai mare decât ea – i-a spus: „după 30 de ani, diferența noastră de vârstă nu va însemna mult” .

Pamela a fost anterior căsătorită cu Tommy Lee, Kid Rock și Rick Salomon – cu cel din urmă s-a căsătorit de două ori.

Jon a mai fost căsătorit de patru ori înainte: fostele sale soții includ Lesley Ann Warren și Christine Forsyth-Peters. A mai avut și o aventură cu Barbara Streisand timp de câțiva ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.