Pandemia Covid19 – Întrebări între dubii și certitudini

tu ești ținta
atentie, te văd

Pandemia Covid19 – Întrebări între dubii și certitudini

Este reală pandemia sau este doar o înscenare?

De ce ar fi o înscenare și cum ar putea fi posibilă la nivel planetar?

Nu sunt primul și nici ultimul care își pune felurite întrebări. Presupun că nu există om pe acest pământ care să nu se întrebe UNDE sau CARE este adevărul.

Versiunea oficială a guvernelor a peste 185 de state ale lumii, deci majoritatea covârșitoare: au acceptat declarația de Pandemie lansată de OMS.

Imediat acestea au și întreprins măsuri speciale chiar cu riscul afectării grave a economiilor țărilor lor.

Nu ai putea crede că absolut toate guvernele celor 185 de state ”ascultă” de presupuse forțe oculte.

Vorbim aici de majoritatea marilor state, cu democrații consolidate și economii puternice dar și interese economice în țările mai mici!

Realitățile din spitalele dedicate Covid19 sau cu secții speciale Covid19.

Zecile de milioanele de oameni trecuți prin terapia intensivă printre care s-au înregistrat milioane de decese nu pot face parte dintr-un scenariu.

La ora scrierii acestor rânduri, 04.35 GMT, la 4 Mai 2021, cifrele arată astfel: 154.196.770 total infectați la nivel global,  3.227.197 decedați și 131.617.305 recuperați, potrivit https://www.worldometers.info/coronavirus/ 

Reprezintă aceste cifre ADEVĂRUL sau au fost manipulate? Și de ce oare ar fi manipulate?

Întâi de toate să aflăm pe ce bază este declarată o persoană ca fiind infectată și înscrisă în rândul acestor cifre înspăimântătoare: Testele rapide apoi testele PCR. Sunt acestea credibile?

La secțiile de terapie intensivă am putea găsi bolnavii cu o anumită simptomatologie, unii dintre aceștia ”scapă”, alții nu. Cum arată un bolnav de Covid19 nu cred că toți au văzut și cine a văzut nu s-a mai îndoit de  acest PERICOL.

Cei care NU au ”scăpat”, sunt închiși în saci negri și îngropați, duși la crematoriu sau mai rău, vezi India, arși pe stradă.

Sacul negru nu știm CE sau PE CINE conține, nu se mai fac autopsii, nu se mai fac ceremonii funerare potrivit tradițiilor poporului căruia îi aparține decedatul.

Motivul pentru care nu se mai fac autopsii ar fi de ordin preventiv, pentru a nu se da posibilitatea răspândirii bolii. Oare este chiar așa?

Odată ce eu, infectat, ajung la terapie intensivă și sunt înconjurat de personal medical specializat care mă tratează, acel personal intră în contact cu mine LA FEL cum ar intra și DACĂ aș fi mort și ar fi firesc momentul autopsiei pe care să o facă tot un medic specializat.

CEVA nu este limpede! Am putea presupune că ni se ascunde adevărul.

DE CE autoritățile majorității statelor au ACCEPTAT ”porunca” OMS de a nu se mai face autopsii la morții de Covid19?

Sunt în număr covârșitor mărturiile membrilor familiilor celor decedați din alte cauze, NU Covid19, cărora li s-a propus sau chiar li s-a plătit sume importante de bani să accepte că decedatul ar fi fost din cauze Covid19.

Așa cum sunt covârșitoare cazurile când pacientul fără membri familiari aproape, mort din diverse cauze, a fost declarat ca fiind mort Covid19.

DE CE S-A DORIT UMFLAREA CIFRELOR?

AICI, teoriile conspiraționiste au avut un SUCCES fabulos. Rețelele de socializare au fost bombardate cu postări care mai de care mai hazardate și mai năstrușnice.

Toată lumea se pricepe la medicină. Toată lumea știe adevărul. Și totuși, noi motive de vrajbă: cu mască, fără mască; vax, no vax!

Între timp oamenii mor, alții se nasc iar economiile lumii lunecă spre un dezastru global.

Ar părea că majoritatea oamenilor pământului acceptă PREZENȚA unui virus periculos printre noi, indiferent dacă este de origine naturală sau propagat artificial, intenționat.

Milioane de vaccinări în întreaga lume, cu speranța că prin asta se protejează dar mai ales recapătă libertățile de dinainte și ar putea relua activitățile suspendate prin măsurile anti-Covid19.

Foarte mulți sceptici care așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu cei vaccinați! Foarte mulți care nu vor nici în ruptul capului un vaccin, ca nu cumva să-i cipeze Bill Gates!

Sau mai rău, să-i modifice genetic și să se deștepte mai mult decât poate suporta!

Cât de eficiente sunt vaccinurile?

Dacă este nevoie de mai multe sesiuni de vaccinare, se înțelege lesne de ce, precum și faptul că au VALABILITATE scurtă.

Dar nu se înțelege de ce se acceptă cu ușurință experimente cu aceste vaccinuri la scară planetară.

Cum nici De Ce medicilor vaccinați obligatoriu NU LE PASĂ de eventualul risc al efectelor vaccinurilor?

Spun asta deoarece timpul de studiu al reacțiilor adverse a fost foarte scurt și s-au cam primit atât mediul farma să-l producă și aprobe, cât și guvernele să-l cumpere și inoculeze populațiilor pe banii publici, fiindcă NU E GRATIS NIMIC!

Dacă peste un an doi se vor constata urmări grave ale vaccinurilor, cu mutații genetice care vor zombiza zeci de milioane de vaccinați?

Intenția clară este stăvilirea răspândirii virusurilor și protejarea oamenilor, încercarea de a limita efectele tragice mai ales asupra acelora cu alte afecțiuni, cei cărora puțin le lipsește să-și dea duhul…

Vaccinarea în principiu este ceva bun, necesar, ar spune orice om educat. Ia să vedem istoria vaccinurilor.

Câte epidemii a rezolvat umanitatea prin vaccinare?

Câte resurse financiare s-au scurs în cercetare și ce a însemnat PIAȚA mondială a vaccinurilor? Cine a plătit și cine a încasat? Dar, cel mai important, efectele secundare a acelor vaccinuri.

Marile pandemii și epidemii ale umanității au rămas nerezolvate și niciun vaccin nu a ajutat. Unele molime au dispărut de la sine, prin sistemele de echilibru natural, umanitatea imunizându-se în turmă!

DE CE ar putea fi totul o înscenare la nivel uriaș?

Din istorie învățăm că bunăstarea unei epoci, unei perioade scurte de timp și unei regiuni, țări sau zone mici, precede unor uriașe dezastre fie generate prin război, calamități sau molime.

Am putea observa o ciclicitate chiar. Curios, cea mai lungă vreme de pace și de bunăstare s-a înregistrat într-un areal imens pe Terra taman în aceste ultime șapte decenii.

De la al doilea război mondial și până în prezent, umanitatea a cunoscut un salt tehnologic inimaginabil. Pe fondul dezvoltării marilor state, alte state au avut de suferit.

Ba chiar în interiorul statelor dezvoltate inegalitatea și nedreptatea socială a fost un fenomen de anvergură.

Sunt voci care afirmă că trecem la o nouă era și, ca orice trecere, nu se poate fără un DEZASTRU, fie el război, calamitate, molimă.

Noile necesități de reconfigurarea a folosirii resurselor naturale, de protejare a mediului, de reorientare profesională a oamenilor, pe fondul progresului atins, indică NEVOIA unei alte VIZIUNI asupra societății.

Mai întâi s-a observat o oarece COINCIDENȚĂ între scenariile geopoliticii mondiale și textul cărții lui George Orwell, ”1984”!

Eram obișnuiți ca guvernelor să nu le pese de cetățenii săi în nicio decizie luată și că decizia a fost mereu în interesul profitului celui care FINANȚEAZĂ lumea politicii.

CINEVA finanța politicienii care, imediat apoi, supra-taxau cetățenii sau împrumutau abuziv și aberant țara și deturnau bugetele prin inginerii financiare spre buzunarul finanțatorilor, acei CINEVA!

Pentru ca popoarele să nu crâcnească, peste tot în lume au apărut puternice aparate de coerciție și metode plus legi prin care genunchiul politicianului să fie puternic pe grumazul gloatei.

Propaganda, educația precară, slăbirea și destabilizarea oricăror tendințe sănătoase de apărare ale cetățenilor le cunoaștem deja.

Democrația a devenit un instrument prin care gloata își alege călăul impus prin candidați susținuți de către FINANȚATORI.

Și cum în majoritatea statelor care s-au supus declarațiilor de pandemie ale OMS au democrații de acest soi, adică false, unde dictator este BANUL, și cum testele Covid19 nu sunt total credibile…

… plus ciudata umflare a cifrelor chiar prin mituire, deși nu credem în teorii conspiraționiste, o serie de întrebări vin de la sine…

NU CUMVA pandemia a fost soluția cea mai blândă și mai puțin distructivă decât perspectiva unui al treilea război mondial care să fie ca o demarcare între vechea eră și cea nouă?

Dacă este așa, înseamnă că totul a fost o înscenare și Doamne ajută să fie așa, să trecem în această manieră la nouă civilizație a viitorului super-tehnologic…

CINISM! Cum să spui că milioane de morți și miliarde de sărăciți este o SOLUȚIE bună?

În perspectiva unui conflict mondial TENTAȚIA pentru unele state de a folosi ARME NUCLEARE este uriașă.

Ar fi fost de ajuns ca doar un stat să decidă folosirea armelor nucleare ca DEZASTRUL PLANETAR să fie inimaginabil mai înfricoșător decât efectele Covid19.

Așadar, OMS și guvernele lumii au acceptat scenariul pandemic cu consecințe economice și de vieți umane limitate față de scenariul unui conflict mondial, devenind astfel EROII planetari!

Dar, totuși, un virus există și zburdă prin lume făcând ravagii, vezi India, Brazilia și nu doar… De unde vine acest virus și încotro se va îndrepta?

Cum va arăta planeta POST-COVID19?

Cine vor ieși învingători cu adevărat din acest uriaș scenariu? Oare chiar NU VA MAI FI premisa unui conflict mare între state?

De ce se pregătesc intens SUA, China, Rusia și U.K., dar și multe alte state, prin programe militare de exerciții și arsenal mărit?

De ce milioane de medici, marea lor majoritate, prezumtiv ÎNCALCĂ jurământul și acceptă MINCIUNA?

Vedeți? Nimic pare că nu mai are o logică: nici pandemia și nici teoriile conspiraționiste, nici vaccinarea, nici ne-vaccinarea… cum nici liniștea asta ciudată înaintea furtunii!

 VA URMA

Cât am scris aceste rânduri cifrele pe site de referință arată astfel: cazuri de coronavirus la nivel global: 154.198.574, Decedați: 3.227.222, Recuperați: 131.619.062 la 4 mai 2021 ora 6.48 GMT.

Printre aceștia sunt atât vax și no-vax, atât bogați cât și săraci, medici, preoți, profesori, ingineri cât și muncitori sau pierde-vară, cu diferența doar de vârstă și prezența altor afecțiuni pe lângă acest Covid19. Sau, cine știe!

Ceea ce mă miră, dicționarele google, care stau la baza editoarelor html wordpress, nu recunosc nici acum expresiile covid19 sau coronavirus, marcându-le subliniat cu roșu, deși acestea sunt cele mai folosite pe web în ultimii doi ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.