Părinții ISABELLEI REES, FETIȚA CARE A MURIT DUPĂ CE A ÎNGHIȚIT O BATERIE, LANSEAZĂ ACUZAȚII GRAVE: ”MEDICII AU REFUZAT RADIOGRAFIA!”

Părinții Isabellei Rees, fetița care a murit după ce a înghițit o baterie, lansează acuzații grave și spun că medicii de la Melbourne’s Sunshine Hospital au refuzat să-i facă Bellei o radiografie. Asta în pofida faptului că fetița se simțea foarte rău, prezentând vârsături cu cheaguri de sânge.

Isabella Rees a murit la spitalul Sunshine din Melbourne, Australia, după ce a înghițit o baterie tip ”nasture” AG 13. Mama sa s-a prezentat cu ea la medic, încercând, de trei ori, să îi facă acesteia o radiografie, numai că medicii au tratat simptomele cu superficialitate, consemnează dailymail.co.uk.

În timpul anchetei declanșate după moartea fetiței, tatăl acesteia a declarat că a fost sigur că medicii nu vor crede varianta părinților. Totuși, o radiografie ar fi lămurit această problemă medicală care s-a transformat într-o tragedie.

”Știam că nu ne vor crede. De fiecare dacă când le-am solicitat sprijinul am fost ignorați!”

Părinții Isabellei Rees, fetița ca a murit după ce a înghițit o baterie: ”Cât ne-am dori să mai existe șansa…”

De la moartea fiicei lor, ambii părinți duc o luptă prelungită pentru a avertiza asupra pericolului reprezentat de aceste baterii-nasture pentru copii și pentru a schimba reglemntările în vigoare. Mama Isabellei a declarat că nu dorește să arunce vina pe umerii cuiva, ci doar să responsabilizeze oamenii în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă acest tip de baterii.

Suplimentar, mama fetiței este de părere că politica spitalului – prin care părinții ar fi trebuit să prezinte dovezi care să confirme că micuța a înghițit bateria – este una absolut greșită.

”Cât ne-am dori să mai existe șansa de a auzi vocea ta, de a simți sărutul tău şi de a te vedea crescând. Inimile noastre sunt rupte. Te iubim, Bella”, au scris soții Rees, ca unun omagiu adus fiicei lor moarte.