Părinții și-au segregat fiica în casă pentru că …este lesbiană

Fata, în vârstă de 17 ani, a reușit să scape și a fost încredințată unei structuri protejate pentru minori.

O fată a fost ținută cu forța în casă de către părinți, deoarece este o lesbiană. S-a întâmplat în provincia Roma. „Ea a trăit într-un climat de violență continuă – a spus Fabrizio Marrazzos de la Centrul Gay -… Familia nu îi permiteau să iasă din casă, părinții închiseseră ușa cu cheia.“ Tânăra a reușit să scape și a fost încredințată unei structuri protejate pentru minori. „Fata a povestit situația familiară foarte gravă, deoarece părinții ei, acum un an, au descoperit că este o lesbiană”, a adăugat Marrazzo.

„Tânăra de 17 ani – a mai subliniat – a mai reușit să scape pentru prima oară și a chemat poliția, care, când a văzut vârsta minoră, a acompaniat-o  înapoi la familie iar după ce fata a reușit să scape din nou, după alte chinuri, și a contactat serviciul nostru Gay Help Linie, ne-a permis să o smulgem din sânul familiei pentru a o pune într-o unitate protejată”.

Mama fetei este investigată pentru maltratare în familie și pentru sechestrare de persoană, de către procurorii din Velletri.