Părinții și-au segregat fiica în casă pentru că …este lesbiană

Fata, în vârstă de 17 ani, a reușit să scape și a fost încredințată unei structuri protejate pentru minori.

O fată a fost ținută cu forța în casă de către părinți, deoarece este o lesbiană. S-a întâmplat în provincia Roma. „Ea a trăit într-un climat de violență continuă – a spus Fabrizio Marrazzos de la Centrul Gay -… Familia nu îi permiteau să iasă din casă, părinții închiseseră ușa cu cheia.“ Tânăra a reușit să scape și a fost încredințată unei structuri protejate pentru minori. „Fata a povestit situația familiară foarte gravă, deoarece părinții ei, acum un an, au descoperit că este o lesbiană”, a adăugat Marrazzo.

„Tânăra de 17 ani – a mai subliniat – a mai reușit să scape pentru prima oară și a chemat poliția, care, când a văzut vârsta minoră, a acompaniat-o  înapoi la familie iar după ce fata a reușit să scape din nou, după alte chinuri, și a contactat serviciul nostru Gay Help Linie, ne-a permis să o smulgem din sânul familiei pentru a o pune într-o unitate protejată”.

Mama fetei este investigată pentru maltratare în familie și pentru sechestrare de persoană, de către procurorii din Velletri.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.