PARLAMENTUL RUȘINII: Lege privind interzicerea exportului de buştean – dar nu și a masei lemnoase prelucrate minimal!

Parlamentul României va vota propunerea legislativă privind interzicerea exportului de buştean, iar Ministerul Mediului susţine această inițiativă… – anunță presa din țară, deși este un mare, mare fâs!

Propunerea de modificare a Codului Silvic, vine în sensul înăspririi sancţiunilor pentru furturile din pădure şi a promovat un ordin de ministru prin care firmele care participă în vreun fel la exploatări ilegale rămân, automat, fără certificat de exploatare.

„Gărzile Forestiere se află în prima linie de apărare, alături de poliţie şi armată. Imediat după instaurarea stării de urgenţă am introdus, prin ordonanţă militară, o prevedere care permite inspectorilor forestieri să participe la filtrele de verificare pe drumurile publice, alături de poliţişti şi soldaţi. Astfel, transporturile de lemn pe drumurile publice sunt verificate şi ne asigurăm că nu se transportă lemn exploatat ilegal. Am intensificat şi controalele din pădure, de pe drumurile forestiere sau din şantierele de exploatare”, a spus ministrul mediului.

Atenție, pădurile care pleacă LEGAL, ceea ce înseamnă 90% din cât se taie… și pleacă la export, nicio referire…

Autoritățile desfășurate, inclusiv armata, vor PĂZI ca Schweighofer să poată opera nestingherit și fără concurență!

Aveți idee cum își protejează pădurile țările din vest? Noi, de ce nu?

Marele dușman al pădurilor românești și al viitorului țării, nu este bietul localnic care fură trei crengi să-și încălzească locuința și să-și facă focul sub plită, ci tăierile LEGAL consfințite de guvernele ultimelor trei decenii… temuta firma austriacă are DREPTUL să ne taie pădurile și să le ducă în vest, cu acordul GUVERNULUI.

Despre acest acord de ce nu se discută în Parlament?

Schweighofer, corporația care a distrus pădurile din România, are fabrici de curățare a buștenilor, lasă gunoiul aici și iau spre vest doar materialul lemnos iar legea cu care se umflă în piept ipocriții noștri aleși se referă doar la bușteanul întreg… nu și la cel prelucrat minimal.

Așadar, Schweighofer, apărat și de data asta prin lege, chiar de Parlament, va putea să care pădurile pe mai departe peste granițe.

Niciun om politic român nu cere vehement INTERZICEREA exportului de masă lemnoasă în România, să se permită doar exportul de mobilă, de exemplu… Știți de ce?

Fiindcă absolut toți cei ajunși foarte oameni politici de la noi, sunt înregimentați și deja corupți și șantajabili, sunt instrumentele răului, trădătorii neamului, fir-ar blestemați în veci cu toți urmașii lor…

Ei cer și fac doar ceea ce li se ordonă de către Schweighofer și de către orice alte corporații străine care au transformat cu învoiala aleșilor țara noastră într-o colonie.

Vom avea vreodată curajul să manifestăm masiv împotriva exportului de masă lemnoasă și să izgonim din țară pe Schweighofer împreună cu toți ACEI DECIDENȚI care i-au semnat contractele?

Scriem, umplem rețelele de socializare de indignări, dar în rest NU FACEM nimic. O mobilizare generală ar face pădurile să rămână acasă, vii, partidele politice perindate la guvernare după 89 să fie scoase în afara legii, fără nicio excepție, toate se fac vinovate nu doar în ceea ce privește pădurile…

Organizații prestigioase, de mărime mondială, au buna știință despre dezastrul pădurilor românești. Conducerea celor mai înalte foruri U.E. este la curent.

Toată  lumea știe ce se întâmplă… DAR, noi românii, nu mai avem dreptul la suveranitate, nu ne sunt apărate interesele fiindcă …nici nouă nu ne pasă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.