Patru adolescenți au bătut cu sălbăticie două femei pentru că …au refuzat să îi sărute

Patru adolescenți au fost acuzați de violență agravată după ce au bătut cu sălbăticie două femei care au refuzat cererile lor de a îi săruta, în timp ce se aflau la bordul unui autobuz în Londra, fapta s-a petrecut în luna Mai și …abia acum au fost trimiși în judecată…

Adolescenții au atacat-o mai întâi pe Melania Geymonat, de 28 de ani, o stewardeză din Uruguay, și apoi, pe prietena ei americană, Chris, aflate pe puntea de sus a unui autobuz care călătorea în West Hampstead, Londra, în primele ore ale zilei de 30 Mai.

Femeile au fost bătute și jefuite. Făptașii: doi adolescenți de 16 de ani și doi de 17 ani. Au fost acuzați de o infracțiune de violență agravată, a anunțat Poliția metropolitană într-o declarație. Identitățile adolescenților nu au fost făcute public.

Unul dintre tineri, de 16 de ani, se confruntă deja cu sancțiune pentru furtul și manipularea bunurilor furate, în timp ce celălalt este acuzat de posesie de canabis. Altul dintre ei, de 15 ani, de asemenea, a fost acuzat de furt și manipularea bunurilor furate.

După atac, Geymonat a spus că adolescenții au cerut femeilor să… îi sărute… în timp ce făceau gesturi vulgare și aruncau cu monede în ele. 

”Pe amica mea am tras-o înapoi și am încercat s-o apăr, așa că au început să mă bată și pe mine” – spune americana Chris – „am simțit sângele țâșnind, eram plină de sânge peste tot, pe haine și peste tot pe podea.”

Ambele femei au fost transportate la spital și au primit îngrijiri medicale pentru leziuni faciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.