Patru oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi pe Autostrada A1 între Deva şi Simeria

Patru oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi, sâmbătă, după ce şoferul unei maşini a intrat pe contrasens, pe Autostrada A1 între Deva şi Simeria, traficul rutier fiind oprit temporar.

Conform primelor date, vina pentru producerea accidentului ar aparţine unui şofer în vârstă de 70 de ani, din Petroşani. Traficul a fost reluat.

Bilanţul iniţial era de trei morţi şi patru răniţi, însă unul dintre răniţi, cu traumatisme severe, a decedat ulterior. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 6.45, sâmbătă dimineaţă.
”În jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş – Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane”, transmite IPJ Hunedoara
Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, dintre cele patru persoane rănite, una a suferit traumatisme severe iar alte trei sunt rănite mai uşor şi conştiente. Ulterior, persoana rănită grav a decedat. Sursa: hotnews.ro
Facebook Comments