Patru tineri au murit în Italia într-o cursă cu Poliția pe urmele lor – suspectați de spargeri

Patru morți, o persoană rănită și o altă persoană în stare de șoc la spital: acesta este raportul incidentului dramatic care a avut loc pe autostrada din Telesina, la câteva zeci de metri de joncțiunea cu Alvignano.

Morți și răniți au sfârșit la bordul unei Skoda care nu a oprit la semnul stop al polițiștilor rutieri care ar fi pus pe urmele lui mașina Poliției după ce a fost anunțată ca fiind suspectă mașina în cauză, cu privire la un furt comis în Benevento.

Pasagerii din Skoda, nu s-au oprit și s-a pornit astfel o lungă urmărire care s-a încheiat la Caserta: mașina s-a izbit de un camion, apoi a implicat în accident o altă mașină care se întâmpla să tranziteze chiar în acel moment porțiunea de drum. Impactul a fost foarte violent: doi oameni au fost aruncați din mașină, erau deja morți – suflete nevinovate.

Când ambulanța a sosit la fața locului, nu au putut face altceva decât să certifice moartea a celor doi ocupanți ai mașinii Skoda, alți doi în mașina care tranzita, în timp ce o persoană a fost transportată la spital. Șoferul camionului a fost și el dus la spital pentru teste.

Se presupune că tinerii fugeau de polițiști fiindcă spărseseră magazine cu bijuterii în zonă. Ancheta este în desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here