Patru tineri au murit în Italia într-o cursă cu Poliția pe urmele lor – suspectați de spargeri

Patru morți, o persoană rănită și o altă persoană în stare de șoc la spital: acesta este raportul incidentului dramatic care a avut loc pe autostrada din Telesina, la câteva zeci de metri de joncțiunea cu Alvignano.

Morți și răniți au sfârșit la bordul unei Skoda care nu a oprit la semnul stop al polițiștilor rutieri care ar fi pus pe urmele lui mașina Poliției după ce a fost anunțată ca fiind suspectă mașina în cauză, cu privire la un furt comis în Benevento.

Pasagerii din Skoda, nu s-au oprit și s-a pornit astfel o lungă urmărire care s-a încheiat la Caserta: mașina s-a izbit de un camion, apoi a implicat în accident o altă mașină care se întâmpla să tranziteze chiar în acel moment porțiunea de drum. Impactul a fost foarte violent: doi oameni au fost aruncați din mașină, erau deja morți – suflete nevinovate.

Când ambulanța a sosit la fața locului, nu au putut face altceva decât să certifice moartea a celor doi ocupanți ai mașinii Skoda, alți doi în mașina care tranzita, în timp ce o persoană a fost transportată la spital. Șoferul camionului a fost și el dus la spital pentru teste.

Se presupune că tinerii fugeau de polițiști fiindcă spărseseră magazine cu bijuterii în zonă. Ancheta este în desfășurare.

Facebook Comments