Pe vremuri se furau mașini, acum se fură …avioane… pentru a merge la un concert!

La vârsta de 19 ani, un băiat din Arkansas a fost condamnat la cinci ani de închisoare (rămas apoi în probațiune, după că a pledat vinovat) pentru că a încercat să fure un avion comercial ca să poată zbura la Chicago pentru un concert rap.

Zemarcuis Scott de Texarkana pledat vinovat joi pentru tentativă de furt de proprietate și furt comercial, a raportat Texarkana Gazette.

Scott trebuie să plătească o amendă de $1.000 și costurile de judecată, și trebuie să participe la orice tratament de sănătate mintală pe care Departamentul de probațiune îl consideră necesar.

Scott a fost găsit în cabina de pilotaj a unui avion american Eagle cu două motoare, la Aeroportul regional Texarkana, pe 4 iulie. Tânărul spera să zboare spre un concert în afara statului al rapper-ului Famous Dex. Avionul nu a fost deteriorat.

Poliția declară că tânărul le-a spus că ”credea că pilotarea avionului nu ar implica cine știe ce, decât apăsarea butoanelor și tragerea pârghiilor”. Nu avea nicio minimă experiență de pilotaj. În decembrie, el a fost găsit apt mental pentru a fi judecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.