Pedofil maniac a hărțuit mai multe fete cu vârste între 12 și 14 ani – dat în urmărire

amenzi

Genova, este inițiată o vânătoare pentru arestarea unui maniac sexual pedofil în serie

Potrivit anchetatorilor, acesta este un tip de suspectat. Modus operandi este întotdeauna același: se apropie de minore și le plasează acestora un bilețel prin care promite bani și cartele credit telefonic în schimbul imaginilor sexy.

Carabinieri din Genova au dat în urmărire un maniac în serie care a atras, în autobuzele de linie ale orașului, o duzină de fete între 12 și 14 ani.

Investigațiile au fost făcute acum câteva săptămâni, după ce două școlărițe genoveze au denunțat hărțuirea. Acesta din urmă a fost descris ca un om înalt, îmbrăcat într-un mod distinct, cu ochelari de soare și servietă.

Cartele credit telefonic și bani în schimbul imaginilor sexy: după ce se apropie de minore, înmânându-le un bilețel prin care promitea cartele, haine de firmă sau bani la schimb pentru „companie sau fotografii sau video sexy”. „Vă recomand: utilizați doar contactul de pe WhatsApp pentru a trimite materiale sau pentru contactat”, scrie în partea de jos a biletului.

Un tip de nebănuit – conform anchetatorilor, acesta este un „tip de nesuspectat” care acționează pe aproape toate liniile orașului, de la periferie până la centru. Alte accesorii recurente în declarațiile victimelor hărțuirii includ: un notes în mână, căști albe și sacou negru.

Cine poate ajuta cu detalii, este rugat să contacteze Carabinieri la 112.

Articolul precedentO tânără mamă și-a strangulat copilașul ei cu vârsta de doi ani
Articolul următorCei trei miniștri remaniați și înlocuitorii acestora: din rău în mai rău
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here