Pedofilie – fetiță molestată în ambulanță: arestat un asistent

Omul ar fi atins-o pe micuță în timpul transportului spre Spitalul San Paolo din Milano, profitând de un moment de neatenție a mamei.

Polițiștii Unității Mobile din Milano au arestat un om de 50 ani, italian din Lacchiarella (Milano), fără antecedente penale, considerat responsabil de agresiune sexuală agravată împotriva unei fetițe în vârstă de 10 ani. Omul, operator la bordul unei ambulanțe, asista fetița care avea febră mare. În timpul transportului spre spitalul San Paolo, ar fi început să o atingă, profitând de un moment de distragere a mamei.

Potrivit reconstrucției polițiștilor, în timp ce încă fetița era în casă mama a observat bărbatul mângâindu-i fiica, dar inițial a considerat gestul doar un semn de firească afecțiune.

În timpul transportului, în timp ce femeia vorbea la telefon iar colegul de pe ambulanță completa documentația de salvare, omul de cincizeci de ani a început iarăși să ”atingă” copilul. Femeia l-a observat, precum și șeful echipajului. Odată ajunși la spital, femeia și colegul molestatorului au povestit incidentul unei patrule de poliție și… pedofilul a fost arestat. Potrivit tgcom24.