Pentru ca să prindă curaj…! S-a dus băut la examenul pentru permisul de conducere auto

Gâtul, pâlnie de argint, piedică pentru o meserie brățară de aur!

Un doljean s-a prezentat beat la proba practică a examenului pentru permis auto. Candidatul avea o alcoolemie de peste 0,50 la mie în aerul expirat.

A venit băut la examenul de permis auto. Polițiștii din Dolj l-au descoperit pe candidatul turmentat din cauza mirosului puternic de alcool. Pentru că nu are permis, bărbatul a scăpat de cercetarea penală. A picat însă examenul.

Bărbatul de 33 de ani, din comună doljeană Brădești, venise pentru prima dată la examenul de obținere a permisului auto. După ce a luat proba teoretică, a trecut la proba practică. Examenul a avut loc la orele prânzului.

Testele au arătat că avea o alcoolemie de peste 0,50 la mie.

Zilnic, la serviciul permise Dolj, susțin probele aproximativ o sută de persoane. Doar 60% reușesc să și promoveze examenul.

Candidatul s-a ales doar cu respingerea la proba practică și are posibilitatea de a mai da examenul la o dată ulterioare. (sursa: stiriletvr.ro)

Dacă ar fi avut permis de conducere și ar fi fost depistat cu o asemenea alcoolemie s-ar fi ales cu permisul anulat și cu dosar penal. Fapta se pedepsește și cu închisoarea de la unu la cinci ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.