Pentru fiecare LIKE primit pe Facebook îi dădea câte un pumn peste față

Când a fost găsită, femeia avea fața complet desfigurată și tumefiată, astfel încât ea însăși nu se recunoaștea în oglindă. Omul a fost arestat

Sechestrată la domiciliu de către soțul ei și umflată cu bătaia pentru orice LIKE primit pe Facebook. Asta sa întâmplat cu o femeie  paraguayană de 21 de ani, Adolfina Camelli Ortigoza. Motivul? O gelozie foarte puternică care a devenit cu timpul obsesie și furie. Femeia a fost găsită cu fața umflată și plină de vânătăi, astfel încât a trebuit să recurgă la o intervenție chirurgicală reconstructivă. Omul, arestat, acuzațiile sunt: tentativă de omor și sechestru de persoană.

Pedro Heriberto Galeano, în vârstă de 32 de ani, și-a bătut soția ori de câte ori unul dintre prietenii săi de pe Facebook „reacționa” la fotografiile de pe profilul ei. Soțul a decis să-i controleze profilul. Cu toate acestea, nu întrerupse postările: Galeano a continuat să publice pozele soției sale și, ori de câte ori punea care un LIKE, adminsitra soției câte un pumn zdravăn peste față.

„El controla totul: mesaje, fotografii și acuza pe femeie că are o relație cu fiecare om care dădea LIKE pe  Facebook”, a declarat Arnaldo Martinez, avocatul Adolfinei, pentru Daily Mail.

A descoperit violența și a chemat poliția chiar tatăl băiatului. Adolfina  a fost la un pas de moarte. Au salvat-o la spital, unde a fost supusă unei operații de urgență. Avea septul nazal deviat, iar buzele puternic tumefatte. Tânăra nu și-a pierdut dinții doar pentru că soțul ei i-a pus o cârpă în gură, astfel încât ea să nu poată țipa și alarma astfel vecinii când violentul ei soț o masacra cu bătaia pentru relații închipuite de mintea lui bolnavă.