Pink, răspuns dur pentru o femeie care l-a criticat pe soțul vedetei pe Instagram

Pink are de fiecare un răspuns potrivit pentru comentariile răutăcioase lăsate de fani, însă de data aceasta ea i-a luat apărarea soțului ei, Carey Hart.
Pink a avut un răspuns dur pentru o femeie care l-a criticat pe soțul vedete pe Instagram.

Schimbul de comentarii a avut loc după ce artista a publicat pe contul personal de Instagram o imagine adorabilă cu fiul ei, Jameson, în vârstă de 1 an. Acesta apare în poză plin de ciocolată, iar descrierea postată de Pink face totul și mai amuzant: „Ciocolata este bună pentru bebeluși, nu? Ajută-mă Instagram, nu știm să fim părinți fără tine.”

Așa cum era de așteptat, imaginea, dar și decrierea folosită de Pink a atras atenția tuturor. În timp ce unii fani postau mesaje despre cât de amuzantă este postarea, o femeie l-a criticat pe soțul artistei, spunând despre acesta că nu știe să fie un părinte bun. „Iubesc sarcasmul căci și eu îl folosesc, însă cu soțul tău care este în centrul atenției atât de des cu lipsa lui de atenție potrivită sau grijă cu copiii, acest comentariu nu este amuzant, însă Jameson este adorabil. Îți iubesc muzica, copiii tăi sunt frumoși, dar soțului tău, îmi pare rău, îi lipsește responsabilitatea de a avea grijă de copii. Știu, ți-am atins punctul sensibil. Îmi vor lipsi postările tale.”

Comentariul a fost văzut de Pink, iar artista a reacționat imediat: „Pare că ești foarte bine informată despre cât de bine se descurcă soțul meu ca părinte. Răspunde-mi la asta: care sunt acreditările tale în expertiză parentală? Ești un părinte perfect? Sau ești măcar părinte? Psiholog? Profesor? Acestea sunt acuzații curajoase din partea unui spectator social media. Nici măcar nu îți voi da unfollow. Nu merită deranjul. Pari a fi genul de persoană care ar putea învăța ceva uităndu-se la toate astea.”

Pink și-a încheiat răspunsul cu o replică perfectă: „Dumnezeu să îți binecuvânteze drumul perfect. Nu am niciun interes în asta eu. Cu toate astea, revino din când în când să știm ce alte lecții ai pentru noi, tu străin perfect.”