Pizza cu viermi – un judecător condamnă clientul și nicidecum pizzeria!

Magistrații ar trebui în mod obligatoriu supuși unor frecvente analize psihiatrice și evaluări privind integritatea lor morală și profesională…

Un judecător nu are cum să fie ZEU pe pământ, este omenească greșeala, dar atunci când judecătorul este acel om, firesc și just este ca acel om să fie eliminat din magistratură fără drept de pensie.

Nu judecătorule lipsită de judecată, nu este normal să găsesc viermi în mâncare, tu nu ai decât să consumi la tine acasă orice ce îți place, chiar și viermi, apropo, ți-aș băga o astfel de pizza pe gât până ți se taie pofta de a judeca strâmb… Oamenii au nevoie de protecție în ce privește corectitudinea rețetelor culinare gătite spre consumul public.

Ciupercile sau alte ingrediente, trebuiesc ținute câteva ore în apă pentru a ieși viermii din ele, și apoi să fie folosite pentru paste, pizza sau alte preparate culinare.

Categoric nu poți avea dreptate (iar funcția nu îți permite să îți bați joc de populație) că, dacă viermii trăiesc în ciuperci, aceste ciuperci sunt destinate consumului așa cum sunt, fără a fi pregătite în prealabil folosirii lor pentru consum.

Iată un caz de judecată strâmbă iar sistemele statului protejează astfel de judecători și nu prea îi poți trage la răspundere…

În Italia, o recenzie foarte negativă pe Tripadvisor l-a costat pe un om o amendă penală de 5.000 de euro.

În 2013, clientul unei pizzerii din Montagnana (provincia Padova), nemulțumit de cină, a scris imediat: „Mediu frumos, dar nu și mâncarea: am găsit viermi în pizza”.

Proprietarul l-a dat în judecată pentru defăimare, iar aventura s-a încheiat cu pedepsirea clientului. Judecătorul a acceptat argumentul restauratorului potrivit căruia „prezența viermilor într-o pizza cu ciuperci nu este anormală”. 

Procesul judiciar a început cu o cerere de clasare, care a fost urmată de rechizitoriul forțat de către judecător și o cerere de achitare din partea procurorului. În sentință, judecătorul a condamnat clientul să plătească 5.000 de euro: 1.000 de amendă, despăgubiri de 2.000 și taxe legale.

În fapt, magistratul a acceptat versiunea proprietarului: „prezența viermilor într-o pizza cu ciuperci nu este anormală și acest lucru nu afectează condițiile generale sanitare ale restaurantului”.

Obligația ca bucătarul să pregătească în prealabil ingredientele destinate preparării unde este?

Astfel, după judecata acestui nătâng ajuns cine știe cum să fie judecător, orice poate fi pus în oală așa cum este, nespălat, fără să se elimine părțile necomestibile… cum ar fi unghii, copite, ciocuri, solzi, blană, intestine, și așa mai departe… 

Libertatea oferită magistraților de a da sentințe aberante fără nicio formă de a-i putea pedepsi pentru erorile lor este strigătoare la cer…

Statul prin sistemele sale  a devenit inamicul numărul unu al omului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.