Poate o fetiță de 11 ani să-și dea consimțământul pentru un act sexual cu un bărbat de 28 de ani? Un proces al unui dosar care a șocat Franța începe marți

Acel AP 12 pe care îl vedem zilnic la televizor este o spălare de creier a populației, inoculând ideea că după vârsta de 12 ani copiilor li se permit mai multe… Pot face ceea ce vor FĂRĂ acordul părinților! Obișnuiește oamenii să vadă ceva firesc în comportamentul sexual pedofil. Omul, poate unicul mamifer pedofil – animalele din sălbăticie ”miroase” femela și dacă nu aceasta nu secretă acel miros specific maturității sexuale, NU O ATINGE!…  Europa o ia pe un drum greșit, se tentează în mai multe țări pretins civilizate să se legifereze pedofilia sau… pregătește lumea pentru marea schimbare: islamizarea… o religie în care căsătoriile cu minori este ceva firesc!…

Alimentația copiilor mustind de hormonii de creștere folosiți în zootehnie și ajunși în alimente a făcut ca majoritatea copiilor să se dezvolte aidoma …puilor de la avicola… așadar, au socotit pedofilii ajunși în posturi cheie, fie politicieni, judecători, pedagogi, capi religioși, că a sosit momentul lor prielnic legalizării mârșăviei. Cine mai înțelege oare că dragoastea de care are nevoie o fetiță sau un băiețel nu are nicio conotație sexuală? Această nevoie de dragoste este cu totul și cu totul în alt registru afectiv.


Poate o fetiță de 11 ani să consimtă o relație sexuală cu un bărbat de 28 de ani? Chestiunea figurează în centrul unui proces care începe marți la Pontoise, în regiunea pariziană, în condițiile în care un proiect de lege prevede impunerea unei vârste minime pentru consimțământ, scrie AFP.

Dosarul a șocat și a stârnit o amplă dezbatere în Franța. În 24 aprilie anul trecut, o fetiță de 11 ani a mers cu un bărbat, care o mai abordase în două rânduri în trecut, în apartamentul acestuia, unde au avut o relație sexuală.

Părinții au depus plângere pentru viol, descriind o fetiță incapabilă să se apere și șocată de ceea ce i s-a întâmplat.

Dar anchetatorii au considerat că a fost vorba de o relație sexuală consimțită, în condițiile în care asupra fetiței nu a fost exercitată nicio constrângere fizică iar aceasta l-a urmat pe bărbat din proprie voință. Apreciind că nu a existat „nici violență, nici constrângere, nici amenințare, nici surpriză”, parchetul a decis să-l ancheteze pe bărbatul de 28 de ani pentru relații sexuale cu minori sub 15 ani. Acesta riscă 5 ani de închisoare.

Ce spun avocații… CITEȘTE UN AMPLU ARTICOL AICI


Imaginați-vă că sunteți o fetiță de doar 11 ani, în zorii pubertății, dar încă prea mică. Imaginați-vă că aveți printre păpuși zâne și prinți și visați la trăirea unui basm cu Făt-Frumos. Cavalerismul, curajul, virtutea, sacrificiu … tot ceea ce ne-am aștepta de la acest om, Făt-Frumos, cu excepția cazului de înșelăciune: o promisiune de dragoste, dar, în realitate, el a vrut doar sex.

Ea a fost „paralizată de frică și incapabilă să se apere”. Acest lucru afirmă pe Mediapart mama fetiței franceze, după telefonul primit de la  fiica sa, înșelată de un bărbat de 28 de ani care se apropiase în repetate rânduri de ea la ieșirea școlii. El a promis fetiței doar că o va  învăța să sărute, el a indus-o să aibă încredere, a convins-o să intre în casa lui și …a învățat-o „totul“ despre sex…

La aflarea veștii șocante, mama a raportat imediat bărbatul pentru viol, dar instanțele au apreciat că ceea ce se consumase în casa omului de 28 de ani, în absența unor amenințări sau violență, nu este viol, ci o infracțiune sexuală generică. Cine sunt oare acești judecători? Nu cumva sunt și ei pedofili?

Fetița ar fi dat  „consensul“, a acceptat invitația bărbatului să facă sex cu el, fără cea mai mică constrângere, iar acesta din urmă, pentru un act de violență ar fi riscat o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, însă acum, prin această interpretare, ar putea rămâne în închisoare pentru doar cinci ani.

Ne confruntăm, fără îndoială, cu încă un scandal având ca victimă o ființă printre cele mai firave și modul în care cei implicați, nu numai cel care i-a produs durerea fizică și sufletească, ci și pe cei care au luat în batjocură povestea. Cum să crezi că un copil înspăimântat ar fi putut fi dispus atunci când, singur și fără apărare,  în mâinile unui adult și încuiat în casa lui, ar fi avut DORINȚA să consimtă să facă sex? Ce știa fetița realmente despre sex?

Vrem să mutăm atenția de la  cei care abuzează de nevinovăția și ingenuitatea copiilor, pentru că – la urma urmei – să facă sex cu copiii  „nu este atât de grav”?

SURSĂhotnews
Articolul precedentAstăzi este ”Marțea grasă” – Originea Carnavalului
Articolul următorMâine este ziua îndrăgostiților …de cine?
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno