Podul de Aur de lângă Da Nang Vietnam, o bijuterie arhitecturală

Cea mai spectaculoasă atracție turistică din Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatră.

Peisajul pe care îl străbate, spre Munții Truong Son, este spectaculos, iar palmele gigant pe care se așează podul sunt din plase de oțel și fibră de sticlă, deși par din piatră antică.

Podul de Aur se află lângă Da Nang, în inima țării, iar construcția care face parte dintr-un proiect mai amplu a costat 2 miliarde de dolari.

Cel mai frumos pod din lume a fost inaugurat în Vietnam. Construcția este realizată dintr-un cadru auriu, susținut de două mâini gigantice, făcute dintr-un material care imită piatra.

O nouă construcție din Vietnam oferă o experiență unică pentru sutele de turiști, veniți special pentru a o vedea. Cele mai fabuloase priveliști din acel loc sunt văzute de pe acest pod, care nu este deloc obișnuit, fiind susținut, nu din simpli piloni, dar de două mâini de piatră uriașe.

„Podul de aur” este construit în afara orașului Da Nang din Vietnam și impresionează vizitatorii cu designul său elegant. Acesta se află la 1400 de metri deasupra nivelului mării, dar și a dealurilor Ba Na, oferind priveliști maiestuoase ale peisajului rural înconjurător.

Podul are o culoare aurie, se extinde pe aproape 150 de metri și este căptușit de crizantemele purpurii Lobelia, iar toate aceste detalii formează o curbă cu design unic. Cu toate acestea, cel mai fabulos factor le au cele două mâini sculptate, care susțin podul.

Designul inspirat al construcției a venit la inițiativa companiei „TA Landscape Architecture”.

„Am proiectat scheletul mâinilor și le-am acoperit cu ochiuri de plasă. Apoi a urmat fibra de sticlă. Întreaga construcție a podului a durat aproximativ un an”, a explicat un reprezentant al companiei.

La moment, Vietnamul cunoaște o explozie turistică, deoarece tot mai mulți oameni descoperă frumusețea acestei țări. Această construcție, de altfel, face parte dintr-o investiție de două miliarde de dolari, menită să atragă și mai mult decât cei 1,5 milioane de vizitatori pe care zona le primește anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.