Poliția pur și simplu îi execută – împușcând în cap un cuplu, la punctul de control

Un cuplu din Utah care nu a reușit să se oprească la un punct de control al Poliției din Mexic i s-a ordonat să iasă din mașină și imediat a fost împușcat fatal în stil ”execuție”, în fața fiului lor de 12 ani.

Paul Nielsen, de 52 de ani, și janeth Vizquez, de 43, împreună cu fiul lor Kevin, călătoreau de la Acapulco spre o stațiune de plajă, atunci când au fost uciși, în timp ce traversau Petatlan, joia trecută, la ora 3.30, potrivit rapoartelor locale de știri.

Fiul lor a fost, de asemenea, împușcat, dar a supraviețuit. După ce a fost externat dintr-un spital, a fost transportat în orașul de vacanță Zihuatanejo, unde a dat autorităților de Poliție o declarație despre ceea ce s-a întâmplat.

Se pare că nu s-au oprit la punctul de control, au fost ajunși din urmă, li s-a ordonat să se oprească, să iasă din mașină și… li s-a tras în cap de la mică distanță.

Trăgătorii au luat mașina și au plecat. Rapoartele locale au declarat că ofițeri de poliția comunitară asociată punctului de control, care se află în orașul Petatlan, din statul Guerrero, ar fi împușcat familia.

Unele rapoarte se refereau doar la niște bărbați înarmați. Fox News  a întreprins eforturile să limpezească informațiile, prin intermediul biroului de presă al guvernatorului Guerrero, Hector Astudillo, care a fost citat în rapoartele locale, spunând că ar fi fost o prioritate în a investiga crima dar care imediat a eșuat.

Poliția statală a găsit cadavrele și pe băiatul rănit, potrivit cotidianului Mexico News.

Rudele lui Nielsen, care a cerut Departamentului de stat al SUA sprijin pentru a aduce corpurile cuplului înapoi în Statele Unite, a declarat reporterilor că el a urmat întotdeauna regulile, câștigând-l porecla „perfectul Paul.”

Nielsen, originar din Salt Lake County, Utah, iar soția sa era din Puebla, Mexic. Pe o pagină GoFundMe înființată pentru fiul cuplului, sora lui Nielsen a scris: „fratele meu Paul a fost ucis în Mexic astăzi 7/18/2019. Încercăm să strângem destui bani ca să-i ajutăm familia în orice fel au nevoie. Acesta va fi un chin imens pentru a aduce corpul său înapoi în Statele Unite și orice sumă va ajuta. Acestea sunt toate informațiile pe care le avem acum, le voi actualiza când vom ști mai multe.”

Polițiștii asasini nu au fost încă arestați, își continuă serviciul la punctul de control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here