Polițist în misiune își descoperă soția implicată într-o …orgie

”Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă”. Din acest motiv, în timp ce soțul ei era prins cu slujba, știm doar cum e programul polițiștilor, soția a decis să se dăruiască bucuriei nebunești și să participe la nimic altceva decât o …orgie.

Păcat că jocul picant s-a transformat într-o bătaie violentă, atât de violentă încât a trebuit să se ceară intervenția Poliției pentru a restabili calmul între spiritele înfierbântate. Printre cei din patrula care a intervenit, se afla chiar și soțul uneia dintre participanții la ménage non a trois, ci …la grămadă!

Povestea, așa cum a fost raportată de Dagospia, a avut loc în Mexic, în orașul Ciudad Victoria, unde trei cadeți ai Poliției din Tamaulipasm, două femei și un bărbat, după o seară de băută zdravănă au decis să înceapă o relație sexuală în grup, într-unul din hotelurile din centrul orașului. Dar aventura picantă s-a transformat repede într-una prea incandescentă și violentă.

Cei trei au început imediat să se certe între ei pentru că omul ar fi fost „prea generos“ cu una dintre cei două femei, ceea ce a produs mânia: din acel moment o serie de urlete, sticle sparte și alte zgomote, au forțat angajații hotelului să cheme Poliția.

Iar printre cei din patrula sosită la fața locului,  se afla și soțul uneia dintre cele două femei implicate în menage à trois, quatre cinq, six… și, în ciuda situației la nivel personal stânjenitoare, omul și-a păstrat profesionalismul și a arestat pe toți cei acuzați de perturbarea ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.